Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 10 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/01/10/stvorjuemo-igrashki-z-foamiranu.htm
афіша, 10 січня 2022

Створюємо іграшки з фоамірану

Кропивницький Гончаренко центр

Ще милуєтесь ялинкою? І правильно! Адже попереду - "старий новий рік", і саме час оновити прикраси на ялинці, причому створити іграшки власноруч! Запрошуємо у Кропивницький Гончаренко центр - навчіться виготовляти іграшки з фоамірану.


Це декоративний пінистий матеріал, що використовується в різних видах рукоділля. Його ще називають "пластична замша", або "спінена гума". Листи фоамірану мають різні кольори, і під керівництвом майстрині Ірини Кислової ви зможете виготовити іграшку і забрти її з собою додому.

Майстер-клас відбудеться у суботу, 15 січня і почнеться о 10.00 ранку. Хочете взяти участь? Будь ласка, зареєструйтеся за посиланням: https://cutt.ly/XU6sSXE - і чекайте на запрошення/повідомлення у Вайбері або Телеграмі. Кількість місць обмежена! Будь ласка, прямо зараз запишіть собі номер телефону Гончаренко центру, щоб ви побачили запрошення: 050-884-97-16.

У разі запрошення вам потрібно буде принести з собою ножниці, лінійку та довгеньку дерев'яну шпажку.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Центр працює у Кропивницькому за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі). А щоб бути у курсі заходів у центрі, приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop, або підписуйтесь на ФБ-сторінку: https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


5721Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: