Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 22 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/11/22/sotsialistichna-rekonstruktsija-sela.htm
афіша, 22 листопада 2021

Соціалістична реконструкція села

Кропивницький Гончаренко центр

Запрошуємо шанувальників та шанувальниць історії долучатися до спільного проекту, що його впроваджують Регіональний центр наукових досліджень та Кропивницький Гончаренко центр. У рамках проекту ми проводимо Історичний лекторій. Звісно, на цікаві теми з минувшини Кіровоградщини!


Чергова лекція на тему "Соціалістична реконструкція села! Як українські селяни стали колгоспниками (1920 – 1930-ті роки)" відбудеться у четвер, 25 листопада і почнеться о 17.00. Веде лекторій Борис Шевченко - директор Регіонального центру наукових досліджень з історії України та підготовки історико-краєзнавчих видань.

Щоб взяти участь у зустрічі, будь-ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/yTT3q1y - щоб ми знали, скільки чаю та кави готувати, і приходьте на зустріч - у четвер, 25 листопада о 17.00. Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх).

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! А щоб бути у курсі заходів у центрі, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


4847Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: