Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 25 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/10/25/klub-28-petel-zaproshue-.htm
афіша, 25 жовтня 2021

Клуб "28 петель" запрошує!

Кропивницький Гончаренко центр

Якщо ви любите в’язати і робити хороші справи, то приєднуйтесь до благородної справи – подаруйте тепло своїх рук недоношеним малюкам! У суботу, 30-го жовтня у Кропивницькому Гончаренко центрі збирається спільнота, котра називається «Клуб 28 петель».


Це люди, котрі плетуть тепленькі речі – шкарпетки, пінетки, шапочки, рукавички, жилетки, - і передають їх у родини, де народжуються недоношені малюки, або у заклади, де такі дітки перебувають, поки не набудуть потрібної ваги. Адже з перших хвилин появи на світ передчасно народжених малюків потрібно піклуватися про збереження їх тепла.

Щоб взяти участь у заході, будь-ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/fRziZwD -і чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде нагадування про зустріч напередодні, 28-29 жовтня. Будь-ласка, прямо зараз запишіть собі номер телефону центру, щоб ви побачили повідомлення: 050-884-97-16.

Зустріч почнеться у суботу, 30 жовтня о 14.00 і триватиме біля 1,5 години. Будь-ласка, візьміть з собою спиці або крючки, а також нитки для в'язання! Адреса Гончаренко центру: вул.Велика Перспективна, 4 а - другий поверх (вхід з правого боку будівлі).

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


2424Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: