Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Андрій Паливода
Дата: 18 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/08/18/osinni-amatorski-velozmagannja.htm
афіша, 18 серпня 2021

Осінні аматорські велозмагання

Андрій Паливода

Осінні аматорські велосипеднів змагання «Race KropPeloton II» відбудуться 10 жовтня під лозунгом «I love cycling in the fall!» (англ. – «Люблю кататися восени!».

Реєструйтеся і приїздіть наодинці або з друзями, позмагайтеся! Хоча насправді це не просто змагання, а свято для людей, які підтримують здоровий активний спосіб життя. Головною метою є популяризація здорового способу життя та велоруху в цілому.


​Організатори заходу - місцеві любительські велоклуби, а також обласний комітет фізичної культури та місцевий бренд «Лісова Коза». Підтримують захід магазин "Bike shop Voshod", мережа ТЦ " Копілка", кінотеатр "Портал" та освітнього-культурна фундація «Кропивницький Гончаренко центр».


Дата - 10.10.2021 року.
Маршрут: " Велика Северинка -Підлісне (21км" )
Категорія - "MTB", "Гравел", "Шосе".

Родзинки:
- розважальні заходи та цікаві екскурсії на території ферми "Лісова Коза"
​- фотозони
​- розподіл вікових категорій
​- Номінація "МІХ" сукупний результат чоловіка та жінки заявлених під час реєстрації як команда, обов'язкова вимога однакові типи велосипеду.
​- для шоссерів "без АЕРО обмежень" дозволяється (аеро шолом, аеро кермо, комбінезон, але без допінгу, на фініші будуть працювати медики).
​- лотерея для учасників змагань з призами від партнерів
​- лотерея для відвідувачів свята на фермі «Лісова коза», зібрані кошти від якої підуть на підтримку соціальних проектів нашого міста
​- польова кухня

​Реєстрація відкрита до 24.09.2021 року. Стартовий внесок 200 грн. Формат заходу є некомерційним, а стартові внески йдуть виключно на організаційні питання.  Посилання на форму реєстрації: https://cutt.ly/6QNr8pM


2002Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: