Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Гончаренко Центр Кропивницький
Дата: 6 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/07/06/zdorove-harchuvannja-na-vsju-zimu.htm
афіша, 6 липня 2021

Здорове харчування на всю зиму

Гончаренко Центр Кропивницький

Готуйтеся до зими влітку. Не тільки купуйте санки, як те радить народна мудрість, але вже зараз подбайте про правильне харчування у холодну пору року. Воно має компенсувати відсутність свіжих овочів та фруктів, а також забезпечити організм силами для обігріву та підтримки імунітету.

А Кропивницький Гончаренко центр допоможе! Запрошуємо вас 21-го липня на лекцію, яку проведе засновниця місцевого бренду «Пундики» Світлана Луньова.

Поговоримо про те, який спосіб обрати, щоб зберегти корисні властивості фруктів та овочів - консервацію, заморозку чи сушку. Обговоримо різні дегідратори - які вони бувають, чим відрізняються і скільки коштують. Пані Світлана навіть проведе демонстрацію! І порадить, які 25 продуктів можна смачно приготувати у дегідраторі.


Щоб взяти участь у заході, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/QmvimdT - і чекайте на телефонний дзвінок та запрошення від адміністраторки центру напередодні (19-20 липня). Лекція розпочнеться у середу, 21 липня об 11.00 і триватиме біля 1,5 години.

З огляду на карантин, на лекцію ми запросимо тільки 18 осіб. Тож, реєструйтеся чимшвидше. І нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні!

Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


2120Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: