Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор:
Дата: 29 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/06/29/velosipedna-proguljanka.htm
афіша, 29 червня 2021

Велосипедна прогулянка

На велосипедах по місту - саме те, що треба для літнього релаксу. І для знайомства з містом. Кропивницький Гончаренко центр разом із організацією "ВЕЛОКРОП" організовує 10 липня велосипедну прогулянку.

​Збір у суботу 10-го липня, о 9.00 ранку біля Кропивницького Гончаренко центру - це вул.Велика Перспективна, 4а, - біля SushiMaster, - там буде презентація та розповідь від Андрія Паливоди, засновника "Велокроп", і далі велопрогулянка містом.

​Будь ласка, візьміть з собою перекус - всі учасники влаштовують разом наприкінці пікнік! Щоб організатори знали, скільки людей приїде, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/omo1AyN - і приїздіть на зустріч.

​Будь ласка, подбайте про те, щоб ви мали при собі \ на собі:
​- захисні елементи (шоломи, головні убори)
​- замок для велосипеду, щоб можна було його "припнути" на вулиці
​- пляшку або фляжку з водою.

​Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Дізнатися більше можна буде в адміністраторки центру за тел.: +380951500314 (Жанна). Про спільноту "Велокроп" більше дізнавайтеся тут: https://www.facebook.com/groups/346242199505559

Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

1717Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: