Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Гончаренко Центр Кропивницький
Дата: 22 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/02/22/kurs-finansova-gramotnist-.htm
афіша, 22 лютого 2021

Курс "Фінансова грамотність"

Гончаренко Центр Кропивницький

Хочете розібратися у тому, як виникли гроші і яку функцію вони відіграють у житті суспільства зараз? Записуйтесь на базовий курс з фінансової грамотності для дорослих. Основни основ, найбільш елементарні речі, які, тим не менше, потрібно знати - про це буде йти мова у Гончаренко центрі.

Тренер 
Андрій Флоренко розповість вам, що таке гроші, які їх функції, з чого складається бюджет родини і як його спланувати, що таке інфляція та податкові пільги, як робити заощадження і як змінюється вартість грошей, і ще чимало цікавих речей.

Перше заняття відбудеться у середу 3-го березня, і далі кожної середи ви будете приходити на заняття, отримувати домашні завдання, а наприкінці пройдете тест та отримаєте сертифікат (всього буде шість занять - кожне один раз на тиждень).

Курс розраховано на дорослих людей від 18-ти років і старших. Заняття проходитимуть оф-лайн, у другій половині дня (орієнтовно з 16.30 до 18.00). 
Реєстрація на курс триває до 21.00 неділі, 28-го лютого, - вам потрібно дати кілька відповідей на питання за посиланням: https://cutt.ly/XldtI6x

З огляду на карантин, ми запросимо до навчання тільки 20 осіб! Відбір - на конкурсній основі, з огляду на вашу мотивацію! Ті, хто буде відібраний до участі у заняттях, отримають персональні запрошення у понеділок, 1-го березня (чекайте, вам зателефонують).

Ще раз нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин і подій, підписуйтесь на нашу ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop а також на канал у Телеграмі https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop

2012Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: