Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська бласна бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 14 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2020/02/14/biblioteka-zaproshue.htm
афіша, 14 лютого 2020

Бібліотека запрошує

Кіровоградська бласна бібліотека ім. Д. Чижевського


Кіровоградська обласна бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на різноманітні заходи.


18 лютого о 14.00 у відділі обслуговування користувачів відбудеться презентація поетичної збірки «У краї на зліт часів» письменника, екскурсовода, журналіста, громадського діяча Василя Левицького. Присутні матимуть змогу познайомитися з новою книгою молодого літератора, почути авторське декламування та власне трактування поезій. Також на Вас чекають літературні ігри, мініподарунки та автограф-сесія.


18 лютого о 15.00 відділ мистецтв запрошує на інтерактивне заняття «Пригоди в Єгипті» та перегляд літератури за темою «Мистецтво Єгипту».


20 лютого Україна прощалася із загиблими на Майдані Героями України. Відтоді 20 лютого оголошено Днем жалоби за Небесною Сотнею. Ці люди, а серед них і наш земляк Віктор Чміленко, віддали найцінніше – життя – задля нас із вами… А таке не забувається… До Дня вшанування пам’яті  Героїв Небесної Сотні запрошуємо переглянути книжкову виставку   «Лицарі небесної варти» (відділ обслуговування користувачів).     Відділ мистецтв   запрошує на перегляд українського документального фільму «Все палає». Стрічка знята Олександром Течинським, Олексієм Солодуновим та Дмитром Стойковим і розповідає про події на Майдані Незалежності у Києві взимку 2013–2014 років. Домовитися про показ фільму для студентських та учнівських груп можна за телефоном +38 099 6553309 (Світлана Анатоліївна).


Міжнародний день рідної мови – день, який відзначають щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року. Це відносно молоде свято – до календарів усього світу воно ввійшло тільки у 1999 році. І в Україні воно також лише почало писати свою історію. У відділі обслуговування користувачів до свята працює книжкова виставка «Мова калинова», у відділі абонемента – книжкова виставка «Мова – то серце народу». Тут також можна ознайомитися з новинками української та зарубіжної літератури. 


22 лютого о 14.00 в рамках творчого проекту для учасників бойових дій на сході України «Мистецькі студії для учасників/учасниць АТО/ООС «Арт блокпост» відбудеться майстер-клас від Ірини Кудревич  «Шиття зі смужок» (швидкі квадрати зі смужок та блок французька коса).


Триває «Єврофест: кіно для кожного» – кінофестиваль європейських фільмів, створений для підвищення толерантності та рівності в українському суспільстві, а також розширення можливостей дозвілля для людей з інвалідністю за проектом «Кіноклуб. Всеукраїнська мережа». У суботу, 22 лютого о 17.00 запрошуємо на трагікомедію «Чемпіони» (режисер: Хав'єр Фессер). Тренер з баскетболу, засуджений до громадських робіт, отримує завдання зробити чемпіонів з команди людей, які мають особливості інтелектуального розвитку. http://kinoklub.org.ua/ua/festivals/eurofest-2019/


ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ


Деталі в розділі “Що нового”.


Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


3056Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: