Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 28 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2019/10/28/anons-zahodiv-biblioteki-im-chizhevskogo-28-zhovtnja-3-listopada-.htm
афіша, 28 жовтня 2019

Анонс заходів бібліотеки ім. Чижевського (28 жовтня – 3 листопада)

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського


29-30 листопада в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. І. Чижевського відбудеться найважливіша подія року для професіоналів бібліотечної справи області – науково-практична бібліотечна конференція ОУНБ ім. Д.І. Чижевського «Від громадської до наукової: до 120-річчя заснування комунального закладу «Обласна універсальна наукова бібліотека ім.Д.І.Чижевського»», організована департаментом культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА та ОУНБ ім. Д. І. Чижевського.


29 жовтня у бібліотеці відбудеться конкурс читців польської поезії. Метою конкурсу є промоція польської літератури в Україні, а також інтеграція українців і поляків, вдосконалення артистичних вмінь та зіставлення творчих досягнень.


30 жовтня о 16.00 у холі бібліотеки запрошуємо на відкриття міжрегіональної документально-художньої виставки, присвяченої життю і творчості М.Л.Кропивницького.


31 листопала о 14.30 у відділі краєзнавства відбудеться квест-презентація фентезі-роману Ольги Мігель «Крук та чорний метелик» – «Магічна бібліотека».


1 листопада о 13.00 запрошуємо шанувальників фентезі до відділу краєзнавства на презентацію дебютного роману Павла Дерев’янка «Аркан вовків». Книга написана у жанрі фентезі з елементами альтернативної історії і стала першою частиною запланованої трилогії «Litopys Siroho Ordenu». 


З 2 листопада відділ мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського спільно з ГО «Мобільна волонтерська група» розпочинає творчий проект для учасників бойових дій на сході України «Мистецькі студії для учасників/учасниць АТО/ООС «Арт блокпост». У межах цього проекту на наших учасників чекають майстер-класи з різних видів декоративно-прикладного мистецтва та зустрічі з відомими майстрами нашого міста. О 14.00 Людмила Кривенко запрошує наших Захисників (ниць) на перший майстер – клас з виготовлення ляльки-травниці.


2 листопада о 18.00 запрошуємо глядачів до актової зали бібліотеки на безкоштовний показ фільму  «Франц» (Режисер: Франсуа Озон, Німеччина, Франція, 2016). Показ відбувається у співпраці з компанією Артхаус Трафік.


ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ


Деталі в розділі “Що нового” .


Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


11601Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: