Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 4 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/04/04/anons-zahodiv-biblioteki-dlja-junatstva-4-11-kvitnja-.htm
афіша, 4 квітня 2016

Анонс заходів бібліотеки для юнацтва (4-11 квітня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


З 4.04 відділ популяризації книги запрошує на книжкову виставку «Неоголошена війна» (за сторінками книги «Війна очима ТСН»). Вашій увазі будуть запропоновані  28 проникливих історій з фотографіями, героями яких є журналісти ТСН, що їздять у відрядження до зони АТО.


З 5 по 22.04 у відділі сприяння технічній творчості молоді триватиме виставка «Творчість сильних духом», де будуть представлені роботи учнів спеціальної ЗОШ №1. А 6.04 о 15.00 юні майстри завітають до бібліотеки,  презентують свої вироби на зустрічі «Незламність духу в творчості» та візьмуть участь у майстер-класі «Солодка флористика». 


7.04 о 15.00 відділ абонементу запрошує на  літературну годину «Сини степового краю», протягом якої відвідувачі дізнаються цікаві та маловідомі факти з життя наших земляків В.Винниченка та Ю.Яновського.


7.04 відділ абонементу презентує книжкову виставку «Здоров’я – це скарб, цінуй його» (до Всесвітнього дня здоров’я). У наш час здоров'я — це не відсутність хвороб, а фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення як до інших людей, так і до навколишнього середовища. Запрошуємо познайомитись з літературою, яка допоможе підтримувати у здоровому тілі здоровий дух.


11.04 у відділі популяризації книги буде представлена книжкова виставка  «Народ «Роми» в Україні: особливості, традиції та стереотипи». За офіційними даними в Україні сьогодні проживають близько 40 тисяч ромів, а самі лідери циганських громад називають цифру від 200 до 400 тисяч. Як живеться сучасним ромам на території України? Про це повідає наша виставка.


11.04 о 15.00 до Дня космонавтики відділ абонементу запрошує на урок-подорож «Наша адреса у Всесвіті». Говоритимемо про складне легко, цікаво, покажемо багато захоплюючих «космічних» відео, розкажемо про нещодавно відкриті планети, згадаємо космічних першопроходців.  


У бібліотеці тривають курси комп’ютерної грамотності. Заняття проходять у понеділок, середу та неділю з 10.00 до 12.00.

     

Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійності та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

           

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності; тел. 0669 475 475 Зайцева Наталя – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності. 

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15.


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


2968Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: