Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г. Шевченка
Дата: 17 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/03/17/veselkova-galereja-zaproshue-druziv.htm
афіша, 17 березня 2016

Веселкова галерея запрошує друзів

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г. Шевченка


21 березня об 11 годині у відділі дитячого та сімейного читання Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка відбудеться презентація персональної виставки робіт  Терези Івашури «Я все люблю в своїм краю» та майстер-клас від маленької майстрині «Весняні фантазії». З самого малечку дівчинка дуже любить малювати.


В 4 роки вона почала займатись в Студії дитячого мистецтва "Соняшник". І вже через рік зі своєю роботою "Веселковий янгол" прийняла участь в виставці в Художньому музеї м. Кіровограда та експозиції «Повернення янголів» у стінах Обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка. 


Приймала участь в виставках, була нагорджена спецвідзнакою на міжнародному конкурсі "Для Бога я створю найкраще". Її робота була включена до каталогу кращих робіт цього конкурсу.


Зараз Івашура Тереза займається в гуртку з малювання "Арт-ідеї" під керівництвом Приймаченко О.Г. в гімназії ім. Т.Шевченка. В 2014 році Тереза разом з іншими дітьми студії перемогла в конкурсі "Оберіг захиснику України" журнала "Кредо". 


Тереза продовжує освоювати нові техніки і можливості художнього мистецтва. В майбутньому дівчинка мріє стати художником.


Завітайте на виставку за феєрією вражень!!! 


2882Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: