Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського
Дата: 29 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/02/29/vidbudetsja-vistavka-tvoriv-studentiv-mistetskogo-fakultetu-peduniversitetu.htm
афіша, 29 лютого 2016

Відбудеться виставка творів студентів мистецького факультету педуніверситету

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського


2 березня о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться відкриття щорічної, традиційної, різноманітної і, як завжди, захоплюючої виставки творів як молодих, талановитих і успішних студентів, так і  досвідчених викладачів мистецького факультету, художньо-графічного відділення КДПУ ім. В. Винниченка «Вчитель. Школа. Мистецтво». 


Представлена експозиція демонструє вільний вибір авторів щодо жанру, теми, техніки виконання. У цьому вернісажі є і спільне, що єднає всіх його учасників, – це та сама школа, що вже склалася в педагогічному університеті. Тут можна побачити основні пріоритети освітньої програми кафедри: особлива увага приділяється вивченню основ академічного малюнку, живопису і композиції, знайомству з різними техніками мистецтва, вивченню традиційного українського народно-ужиткового мистецтва. При цьому кожен учасник виставки має свій унікальний почерк, свою манеру і власні вподобання. В єднанні вчителів та їх учнів, руйнуванні творчих кордонів - особлива цінність виставки. Адже в  кожного з учасників є спільна мета, спільне завдання – дарувати творчість громаді, навчати – навчаючись, поширюючи свої творіння та примножуючи їх у своїх учнях.


Запрошуємо на відкриття. Вхід вільний.

.


4035Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: