Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Новини Кіровоградщини
Дата: 17 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2014/11/17/u-kirovograd-priide-mandrivnii-mizhnarodnii-festival-dokumentalnogo-kino.htm
афіша, 17 листопада 2014

У Кіровоград приїде Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно

Новини Кіровоградщини

В Україні стартує 11-й щорічний Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

Відкриття фестивалю в Кіровограді, повідомили Новинам Кіровоградщини організатори.

19 листопада о 14.00 в Кіровограді, а саме в бібліотеці Чижевського в залі мистецтв відбудеться відкриття щорічного мандрівного фестивалю документального кіно DocudaysUA.

Під час фестивалю кожен охочий зможе безкоштовно переглянути найкращі документальні фільми США, Канади, Польщі, Німеччини та інших країн, які вже стали переможцями цьогорічного фестивалю документального кіно про права людини DocudaysUA, який відбувся в Києві в березні цього року.

У Кіровограді  фестиваль проходитиме з 20 листопада по 10 грудня. В цей час щодня в бібліотеці Чижевського у відділі мистецтв о 15.00 демонструватимуться фільми на гострі соціальні теми.  Кожен фільм підіймає питання які є важливими в сучасному суспільстві. Вхід – вільний.

У рамках фестивалю відбудеться не лише перегляд фільмів в бібліотеці: їх також можна буде подивитись у майже всіх навчальних закладах міста: школах,  училища та університети. Не залишаться без уваги і місця несвободи Кіровоградської області, ув’язнені також матимуть змогу переглянути фільми фестивалю.

Важливою частиною фестивалю стане фотовиставка Ігоря Гайдая «Обличчя свободи» яка відбудеться 1 грудня в бібліотеці Чижевського у відділі мистецтв. На ній Ігор Гайдай представить своє бачення подій минулого року.

Довідково.

ХІ Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відбувається в Україні за підтримки уряду Швеції.Партнери: Державне агентство України з питань кіно, Міжнародна мережа кінофестивалів з прав людини, фестиваль Movie that Matter.


Новини Кіровоградщини


4062Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: