Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор:
Дата: 5 вересня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2013/09/05/u-hudozhnomu-muzei-vidkrietsja-vistvka-sergija-drigi.htm
афіша, 5 вересня 2013

У художньому музеї відкриється виствка Сергія Дриги

11 вересня 2013 року о 14.00 в Кіровоградському обласному художньому музеї

за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 60 відбудеться відкриття виставка творів художника-земляка Дриги Сергія Алімовича (м. Одеса).

Телефони для довідок: (0522) 249837, 223698.

Вхід вільний

   Довідка:

  Сергій Алімович Дрига  народився 31 травня 1960 року в смт. Голованівськ Кіровоградської області. Невдовзі родина переїхала до м. Кіровограда. У чотирнадцятирічному віці разом з батьками переїхав до м. Одеси. 

У 1980 році закінчив Одеське державне художнє училище ім. М.Б. Грекова. 
З 1980-х років Сергій Алімович бере участь у всеукраїнських, всесоюзних та міжнародних виставках. Найбільш ваговими відзнаками та виставковими проектами є: міжнародна виставка «Нева 95» (Санкт-Петербург); перша міжнародна виставка «Марина 96» (Одеса); призове місце на бієнале «Марина 98» (Одеса); персональні виставки в «Морской галерее» (Одеса); персональна виставка в галереї Арт-Студіо «На Уютной» (Одеса); групова виставка призерів «Марина 98», галерея «Neville Art» (Варна, Болгарія); участь у міжнародному фестивалі «Lineart» (Гент, Бельгія); персональна виставка в галереї «Villa Alpha» (Валкенбург, Нідерланди); персональна виставка в галереї «De Medici» (Брюгге, Бельгія); персональна виставка «Огонь, качаемый волной», «Морская галерея» (Одеса); авторський проект «Незнакомка города Д», 2-а премія на бієнале «Марина 2000» (Одеса), персональна виставка «Цветные сны» (Одеса) та багато інших. 

Сергій Дрига - не просто талановитий художник. Він – художник унікальний, зі своїм неповторним творчим «Я», майстер, роботи якого відрізняються від картин інших художників оригінальною технікою,  неймовірно яскравою (інколи – вогняною) кольоровою гаммою, феєрверком виплеснутих на полотно почуттів та безмежним польотом фантазії. 


4116Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: