Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: kirovograd24.com
Дата: 15 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2013/02/15/ne-svjatkuete-den-svjatogo-valentina-todi-vam-na-kontsert-true-fucking-love-.htm
афіша, 15 лютого 2013

Не святкуєте День Святого Валентина?! Тоді вам на концерт "TRUE fucking LOVE"

kirovograd24.com

Якщо ви втомилися від "рожевої гидоти", як називають День всых закоханих органызатори концерту "TRUE fucking LOVE", то приходьте сьогодні, 15-го лютого на день НЕ святого Валентина, на концерт для цінителів СПРАВЖНЬОЇ ЛЮБОВІ.

У Кіровограді, - у приміщені ресторану "Grand Canyon" (вул.Полтавська,83) виступлять рок-гурти "Проти течії" (Знам'янка), "КВІТ" та "ПОЗА СЧАСТЬЯ" (Кіровоград), а також "Iron Sky" (кавер-проект Кіровоград). Планувалося, що концерт відбудеться у центрі міста, але клуб "Олімпія", щоб працював у ДК ім. Компанійця, ніби то, закрили, тому місце змінено.

До речі, наступний концерт від "ARM" відбудеться восьмого березня і матиме назву "Тюльпани в SOLOфані" - музичні "квіти", загорнуті в гітарне SOLO стануть найкращим подарунком до свята! У програмі - виступи кіровоградських гуртів "EFIR",  "Людський фактор", "Зона підвищеного тиску" та "СКАЖЕНА".

5283Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: