Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 23 квітня, 21:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2024/04/23/nardep-oleksandr-danutsa-vzjav-uchast-v-ofitsiinih-zustrichah-z-visokoposadovtsjami-kanadi.htm
політика, 23 квітня, 21:29

Нардеп Олександр Дануца взяв участь в офіційних зустрічах з високопосадовцями Канади


Народний депутат від фракції "Слуга Народу", голова підкомітету з питань організації охорони громадської безпеки і порядку ВРУ, Олександр Дануца, взяв участь в офіційних зустрічах з високопосадовцями Канади. Візит української делегації відбувся в рамках проекту «Парламентська підзвітність сектору безпеки в Україні». Про це Олександр Дануца повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук:


"Як голова підкомітету з питань організації охорони громадської безпеки і порядку разом з колегами провели ряд офіційних зустрічей з високопосадовцями Канади. Зокрема зустрілись зі Спікером Палати громад Парламенту Канади Ґреґом Ферґюсом, Міністром національної оборони Канади Біллом Блером, Омбудсменом Збройних сил Канади Ґреґорі Ліком та ін.


Також напередодні голосування за бюджет, зустрілись із членами Парламенту Канади, що зіграло значну роль в ухваленні фінансування Sergii Ionushas, Galyna Mykhailiuk, Олександра Устінова. Окрема подяка Embassy of Ukraine in Canada / Посольство України в Канаді та Yuliya Kovaliv


Візит української делегації відбувся в рамках проекту «Парламентська підзвітність сектору безпеки в Україні» за фінансової підтримки Peace and Stabilization Operations Program (PSOPs). Проект реалізується Парламентським центром (Канада) у партнерстві з Лабораторія законодавчих ініціатив/Agency for Legislative Initiatives".


                     

653Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: