Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 31 січня, 11:38
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2024/01/31/zvit-deputativ-fraktsii-sluga-narodu-maloviskivskoi-miskoi-radi-za-2023-rik.htm
політика, 31 січня, 11:38

Звіт депутатів фракції «Слуга Народу» Маловисківської міської ради за 2023 рік


«Ми, депутати Маловисківської міської ради фракції «Слуга Народу», керуємося в своїй депутатській діяльності Конституцією України, Законами України та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів місцевих рад», - зазначив голова фракції Олександр Бровченко.


Одним із основних обов'язків у діяльності депутатів - є участь у пленарних засіданнях сесій міської ради, робота в постійних комісіях, а також робота з виборцями.




У 2023 році депутати фракції «Слуга Народу» активно працювали в постійних комісіях Маловисківської міської ради:


-  Олександр Зелюнко, голова постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту;


-  Олександр Бровченко, голова постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва;


-  Наталія Маркова, членкиня постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту;


-  Дмитро Кудоя, член постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.


У рамках нашої діяльності, ми надавали консультації та допомагали мешканцям міста, складали акти обстеження соціально-побутових умов проживання та зустрічалися з виборцями для вирішення їхніх проблем.


Протягом звітного періоду відвідуючи сесії міської ради депутати фракції «Слуга Народу» докладали максимум зусиль для підтримки та прийняття різних програм, спрямованих на розвиток та поліпшення якості життя мешканців громади. Особливу увагу депутати фракції приділяли наступним програмам:


-  Програми первинної та вторинної медико-санітарної допомоги: Ці програми мають на меті поліпшення доступності та якості медичних послуг для всіх жителів нашого міста. Депутати підтримували заходи, спрямовані на модернізацію медичної інфраструктури, надання допомоги хворим, а також забезпечення необхідним медичним обладнанням.


-  Програми підтримки внутрішньо переміщених осіб. Депутати докладали зусилля для створення програм, спрямованих на надання медичної, матеріальної та психологічної допомоги внутрішньо переміщеним особам у зв'язку зі збройним конфліктом та іншими негативними факторами.


-  Програми захисту малозабезпечених верств населення. Депутати підтримували програми, спрямовані на надання допомоги найвразливішим категоріям населення.


-  Програма надання одноразової матеріальної допомоги громадянам. Депутати підтримували цю програму, яка передбачає надання тимчасової фінансової підтримки громадянам, які опинилися у складних життєвих ситуаціях.


Ці програми становлять лише частину нашої діяльності, спрямованої на покращення якості життя та підтримку наших мешканців у різних аспектах їхнього життя.


«Зокрема, наша фракція висловила одноголосну підтримку депутатського запиту щодо збільшення допомоги військовослужбовцям на лікування. Це рішення спрямоване на підтримку та покращення умов життя та медичного обслуговування наших захисників», - розповів Олександр Бровченко, голова фракції «Слуга Народу».


1875Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: