Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: сайт "Кіровоград24"
Дата: 12 січня, 14:20
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2024/01/12/zvit-deputata-kropivnitskoi-miskoi-radi-vid-slugi-narodu-sergija-kosi-za-2023-rik.htm
політика, 12 січня, 14:20

Звіт депутата Кропивницької міської ради від «Слуги Народу» Сергія Коси за 2023 рік

сайт "Кіровоград24"


За рік депутатства Сергій Коса, член фракції «Слуга Народу» був присутній на семи з восьми засідань сесій Кропивницької міської ради. Приймав активну участь у роботі сесій та кілька разів виступав із зверненнями до депутатів. 


Свою депутатську діяльність Сергій Коса поєднував з діяльністю секретаря депутатської комісії з питань місцевого самоврядування, прав і свобод людини, депутатської етики та регламенту. Під час одного з засідань члени комісій розглянули та затвердили внесення змін до програм профілактики та протидії злочинності «Безпечне місто». 


 «В рамках програми встановлено відеокамери загального та номерного спостереження за рекомендацією правоохоронних органів. Планується продовжити ініціативу для обладнання відеоспостереженням навчальних закладів, закладів охорони здоров'я та інших об'єктів соціальної інфраструктури», - розповів депутат. 


Також на розгляд цієї депутатської комісії виносились питання міської топоніміки, а саме проєкти рішень про перейменування вулиць та провулків. 


 Як депутат, Сергій Коса, провів 12 особистих прийомів громадян. Переважна більшість звернень мешканців округу стосувалась надання матеріальної допомоги на лікування. На усі порушені питання депутат надав вичерпні відповіді та роз’яснення, а вирішення окремих питань, що потребували з’ясування, взяв на особистий контроль. 






Також Сергій Коса активно займається волонтерською діяльністю і є керівником волонтерської групи «Сталеві мурахи Кропивницький». Допомагає забезпечувати регулярні поставки вантажів і гуманітарної допомоги в постраждалі від війни регіони та звільнені від окупації області. Приєднувався до різних ініціатив для вирішення логістичних викликів задля підтримку ЗСУ. 


 «Сьогодні наша допомога полягає не лише у передачі продуктів, речей та медикаментів, а й у вираженні нашої вдячності тим хлопцям та дівчатам, які сьогодні ціною власного життя наближають нашу Перемогу» – переконаний Сергій Коса.




            

2173Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: