Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 8 січня, 15:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2024/01/08/zvit-golovi-fraktsii-sluga-narodu-kirovogradskoi-oblradi.htm
політика, 8 січня, 15:29

Звіт голови фракції «Слуга Народу» Кіровоградської облради


Упродовж року депутат Кіровоградської обласної ради від «Слуги Народу» Ігор Волков поєднував членство в постійній комісії облради з питань регламенту, депутатської діяльності, свободи слова, правової та антикорупційної політики з керівництвом на посаді очільника фракції «Слуга Народу» в облраді.


Під час одного із засідань сесії колеги-депутати проголосували за обрання представника фракції «Слуга Народу» Максима Собка головою постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, використання природних ресурсів та агропромислового комплексу. До складу цієї комісії увійшли ще два представники фракції «Слуга Народу» Андрій Яровой та Олександр Головань.


У співпраці з іншими фракціями депутати «Слуг Народу» протягом року наполегливо працювали в постійних комісіях:


Вікторія Агеєнко та Наталія Щіголь - постійна комісія обласної ради з питань власності;


Ігор Волков - постійна комісія обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, свободи слова, правової та антикорупційної політики;


Валерій Міщенко та Владислав Шаповалов - постійна комісія обласної ради з питань економічного розвитку, будівництва та інфраструктури;


Олена Сідорова та Сергій Осінський - постійна комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та інвестицій.


Під час проведення останньої у 2023 році сесій депутати фракції «Слуга Народу» підтримали розпорядження начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації «Про обласний бюджет Кіровоградської області на 2024 рік». В якому заплановані видатки на: освіту, соціальний захист та соціальне забезпечення, охорону здоров’я, підтримку переселенців, культуру та мистецтво, спорт та пільгове медичне обслуговування постраждалих від Чорнобильської катастрофи.


Як депутат, Ігор Волков допомагав розбудовувати міжнародні зв'язки увійшовши до складу делегації від Кіровоградщини, яка встановила побратимські відносини з двома європейськими містами: німецьким - Крефельд та нідерландським - Венло.


«І як результат співпраці з’явилась низка напрацювань: спільна підготовка грантових заявок для отримання фінансування за рахунок коштів ЄС на реалізацію інфраструктурних та екологічних проєктів, а також презентація економічного потенціалу та пропозицій до співробітництва з нашим бізнесом», – розповів Ігор Волков.


В рамках депутатської діяльності, працюючи на окрузі, Ігор Волков разом зі своїми помічниками провів 12 прийомів громадян, під час яких, окрім питань матеріальної допомоги, жителями округу порушувались питання життєдіяльності обласного центру, деякі з цих питань були вирішені за участі депутата.


«Депутати фракції «Слуги Народу» в Кіровоградській облраді прагнуть максимально прозоро і ефективно змінювати життя на локальному та регіональному рівнях. Кожен з наших депутатів на своєму рівні намагаються наблизити Перемогу, а наш депутат Андрій Яровой з перших днів війни захищає державу в складі 3-го окремого полку спецпризначення ім. князя Святослава Хороброго», - розповів голова фракції «Слуга Народу» Ігор Волков.


1984Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: