Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: сайт "Кіровоград24"
Дата: 28 грудня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2023/12/28/zvit-deputativ-fraktsii-sluga-narodu-novoukrainskoi-raionnoi-radi-za-2023-rik.htm
політика, 28 грудня 2023

Звіт депутатів фракції «Слуга Народу» Новоукраїнської районної ради за 2023 рік

сайт "Кіровоград24"


Очолює Новоукраїнську районну раду представник політичної партії «Слуга Народу Олександр Небога. А до складу депутатської фракції «Слуга Народу» Новоукраїнської райради входять 9 представників: Вадим Мовіляну, Лариса Лапа, Микола Савранський, Валентина Крячко, Олег Горбунов, Сергій Кондратьєв, Валентина Плецька, Світлана Піддубна, Максим Слюсарь.


Депутати у своїй діяльності керуються Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян» Регламентом роботи та іншими нормативно-правовими актами, які визначають діяльність депутатів та ради.


«У підзвітному 2023 році депутати фракції «Слуга Народу» відвідали всі засідання та брали активну участь у пленарних засіданнях райради, а також у засіданнях постійних комісій, членами яких вони є», - розповіла Світлана Піддубна, депутатка, голова фракції «Слуга Народу» Новоукраїнської райради.


Депутати Валентина Крячко, Лариса Лапа та Максим Слюсарь є членами постійної комісії у сферах бюджету, фінансів, власності, інвестицій, промисловості, торгівлі, житлово-комунального господарства, реалізації державної регуляторної політики та приватизації. Вони спільно працюють над розглядом та ухваленням рішень, за для фінансового розвитку району, підтримки промисловості та торгівлі. Їх завдання включають аналіз бюджетних питань, ефективне управління майном району, стимулювання економічного та промислового розвитку, а також розробку заходів для поліпшення якості життя громадян.


Ще двоє депутаток Валентина Плецька та Світлана Піддубна входять до складу комісії у сферах освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, культури, спорту, побуту, молодіжної політики та справ сім'ї. Їхні зусилля спрямовані на розгляд та ухвалення рішень, направлених на підвищення якості освіти, забезпечення належної медичної допомоги, соціального забезпечення, розвиток культурних та спортивних ініціатив, а також вирішення питань, пов'язаних із побутом, молодіжною політикою та підтримкою сімей.


Вадим Мовіляну, Микола Савранський та Сергій Кондратьєв є членами комісії з агропромислового комплексу, земельних відносин, промисловості, житлово-комунального господарства, охорони навколишнього середовища та раціонального використання природних ресурсів працюють над стратегіями для ефективного розвитку сільського господарства, раціонального використання земель, підтримки промисловості.


Депутати від Політичної партії «Слуга Народу» беруть активну участь у житті Новоукраїнського району, відстоюють позицію громадян на сесіях районної ради, підтримують і сприяють ухваленню важливих для громадян рішень.


«Від початку війни депутати нашої фракції докладають максимум зусиль, щоб наблизити нашу Перемогу. З перших днів війни один з наших депутатів Вадим Мовіляну захищає державу в лавах Збройних Сил України. А всі інші організовують збір гуманітарної допомоги, ініціюють відправлення на передову медичних засобів та препаратів, техніки та всього необхідного для Перемоги. Вдячна всім членам фракції за злагоджену та плідну роботу протягом року», - додала голова фракції.


1824Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: