Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 28 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2023/11/28/mihailo-bezhan-sogodni-maemo-trimatisja-razom-.htm
політика, 28 листопада 2023

Михайло Бєжан: «Сьогодні маємо триматися разом»


У Кропивницькому з ініціативи депутата Кропивницької міськради від «Слуги Народу», заступника міського голови Михайла Бєжана відбулася панельна дискусія «Шляхи розвитку міста: діалог із громадою».


Проблемні питання та спільні напрацювання шляхів їх вирішення стали головною темою зустрічі з понад 50 представниками громадськості, керівниками ОСББ, волонтерами, небайдужими містянами, переселенцями та депутатами міської і районної рад.


Говорили про те, що вдалося в Кропивницькому досягти та реалізувати за цей непростий рік.


«Міська влада виграла грант для створення Центру підтримки підприємництва і відкрила його на базі Кропивницької міської ради. Для підприємців проведено низку навчальних семінарів та тренінгів. Тобто з бюджету не витрачено жодної копійки, а навпаки залучено 1,5 млн грн грантових коштів. Також було організовано потужний економічний форум «Креативність та інновації в бізнесі» для місцевих підприємців», – розповів Михайло Бєжан.


Депутат спільно з колегами налагоджував побратимські відносини між Кропивницьким та німецьким містом Крефельдом і нідерландським Венло.


«Маємо гарний результат цієї співпраці. Завдяки фінансовій допомозі від міста Крефельд відремонтовано та облаштовано укриття в садочку «Калинка», який відвідують, зокрема, діти ВПО. Окрім цього, партнери передали ноутбуки, що стали основою лінгафонного кабінету в Гімназії нових технологій навчання», – поділився результатами співпраці з міжнародними партнерами заступник міського голови Михайло Бєжан.


До дискусії долучилися лідерки руху Зе!Жінки Кіровоградщини Анна Зарічна та руху ЗеМолодіжка Кіровоградщини Олеся Козяк, які розповіли, що вдалося зробити і втілити в життя протягом цього року, та поділилися планами на наступний.


Підбила підсумки депутатської роботи в Кропивницькій міськраді депутатка від «Слуги Народу» Ольга Ковальова-Алокілі, яка наголосила на тому, що сьогодні першим пріоритетом є наближення Перемоги і фінансування оборонних видатків, а другим – підтримка бізнесу й підприємництва.


Присутня на заході очільниця гуманітарного центру «Разом ми Сила» Тетяна Сила висловила вдячність депутатам за всебічну допомогу центру й запросила охочих долучитися до плетіння маскувальних сіток, що вкрай потрібні військовим. Розповіла, як злагоджено та безперебійно працює центр від початку війни.


Долучилися до обговорення і небайдужі містяни, які озвучили питання, що їх турбують. Зокрема, ремонт прибудинкових доріг та заїздів, якість водопостачання, підготовка до блекаутів, а також ремонт і встановлення ліфтів.


Тож присутні на заході депутати Кропивницької міськради від «Слуги Народу» Ольга Ковальова-Алокілі, Михайло Бєжан, Анна Зарічна, Тігран Хачатрян та депутати Кропивницької райради Сергій Бершадський і Наталія Живіцька змогли в живій дискусії обговорити з мешканцями міста план пошуку спільних шляхів розв’язання проблемних питань у форматі співпраці «влада – депутати – громада».


«Вдячний усім за активну участь у дискусії та акцентуванні уваги на важливих питаннях. Сьогодні маємо триматися разом та спільними зусиллями наближати Перемогу!» – підсумував зустріч Михайло Бєжан.




            

2141Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: