Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 26 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2023/06/26/chergova-peremoga-u-erobota-povernuvsja-do-vitokiv-ta-vidkriv-stomatologichnii-biznes.htm
політика, 26 червня 2023

Чергова перемога у «єРобота»: повернувся до витоків та відкрив стоматологічний бізнес

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Горбачов Олександр Вікторович – уродженець Кропивницького, проте 18 років прожив у передмісті Києва. Широкомасштабне вторгнення військ агресора та розгортання активних бойових дій, майже місяць життя в окупованому Ворзелі – все це змусило чоловіка повернутися на малу батьківщину до батьків.


Складні випробування не дали чоловіку опустити руки, і він почав думати, як далі реалізувати свої плани у нових обставинах. Маючи вагомий досвід управлінської роботи у сфері IT, Олександр Вікторович визначився, що він однозначно працюватиме сам на себе, відкривши власну справу.


Над напрямком діяльності довго не роздумував. Хоча медичної освіти у чоловіка не було, він був переконаний, що прагне допомагати людям. Так зародилася ідея заснувати сучасну стоматологічну клініку, де будуть надаватися доступні та якісні послуги як дорослим, так і дітям.


Новий проєкт надихнув Олександра, і він почав діяти. Знайомі чоловіка розповіли йому про урядову грантову програму «єРобота», яка допомагає створити новий або розвивати вже існуючий бізнес. Не вагаючись, чоловік зареєструвався через портал електронних послуг Дія та успішно пройшов перевірку ділової репутації. Наступним його кроком була розробка бізнес-плану.  Проконсультувавшись із фахівцями, Олександр виконав і цей пункт грантової програми. Завершальним етапом став успішний захист бізнес-плану перед комісією Кіровоградського обласного центру зайнятості.


«Так, планів багато. Насамперед ми створюємо потужну команду професіоналів різних напрямів, які виконують поставлені завдання на відмінно. Для тих, хто ще, можливо, не визначився, в якому напрямку рухатися, маю лише одну пораду – життя у нас одне, а тому не сумнівайтеся в собі. Коли перед вами зачиняються одні двері, потрібно обов’язково відчинити інші», – наголосив О. Горбачов.


Сьогодні у «City Dental» працюють лікарі та молодший медичний персонал не лише з Кропивницького, а й Харкова, Запоріжжя, Херсона та Києва. Тож, старт у бізнесі взято.


Своїм прикладом Олександр демонструє, що попри усі складнощі нашого життя ми не повинні здаватися, бо лише спільна праця та внесок в економіку країни, наблизять нас до Перемоги. А урядова грантова програма «єРобота» вкотре доводить свою дієвість.


Ви також маєте бізнес-ідею? Хочете спробувати себе у ролі підприємця? Або ж у вас уже є бізнес і ви хочете його розвивати? Державна служба зайнятості допоможе вам!


Є питання щодо отримання мікрогрантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32 17 68 або пишіть у Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами. Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград https://t.me/dcz_kir


5018Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: