Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 13 січня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2023/01/13/-slugi-narodu-v-maloviskivskii-miskii-radi-prozvituvali-za-rik-roboti.htm
політика, 13 січня 2023

«Слуги Народу» в Маловисківській міській раді прозвітували за рік роботи


До складу депутатської фракції Політичної партії «Слуга Народу» в Маловисківській міській раді 9 скликання входять чотири депутати. Голова фракції – Олександр Бровченко, члени фракції: Наталія Маркова, Олександр Зелюнко, Дмитро Кудоя.


Протягом 2022 року члени фракції взяли участь в 22 пленарних засіданнях та постійно брали участь в засіданнях постійних комісій.


Депутатами фракції «Слуга Народу» подано та розглянуто радою 3 депутатські запити. До керівників ради, керівників структурних підрозділів, керівників організацій та установ було направлено 22 депутатські звернення.


Також обранці ведуть активну волонтерську роботу та надають допомогу жителям громади.


Олександр Бровченко ініціював передачу 2 000 кг борошна волонтерам, які випікали хлібобулочні вироби для бійців ЗСУ та сім’ям бійців ЗСУ.


Депутат Олександр Зелюнко виступив спонсором футбольної команди Мануйлівського старостату, а також до Новорічних та різдвяних свят надав подарунки дітям Мануйлівського старостату.


Наталія Маркова залучила для жителів Маловисківської громади волонтерську допомогу та постійно приймає участь у благодійних заходах, які спрямовані на допомогу ЗСУ.


На початку війни депутати фракції взяли участь в облаштуванні пункту для прийому збройних формувань, який включає в себе місця для відпочинку та приготування їжі. Також приймали участь в облаштуванні оборонних споруд на території громади та передали їх органам поліції та військкомату.


Депутати фракції ведуть активну діяльність на громади. Зокрема проводяться зустрічі з виборцями, зустрічі з колективами закладів освіти, шкіл мистецтв, лікарні, ДЮЦУ. При зустрічах обговорюються проблемні питання, які в подальшому вирішуються на пленарних засіданнях сесії та підпорядкованих комунальних закладах та установах громади.


Також Олександр Бровченко, як голова постійної депутатської комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку,інвестицій та міжнародного співробітництва ініціював при розгляді проекту бюджету на 2023 рік фінансування низки соціальних питань – на опалення закладів освіти, харчування учнів та дошкільнят, заходи з енергозбереження для досягнення швидких результатів по економії. Також оголошено про ініціативу першочергове надання земельних ділянок під ОСГ воїнам, які захищають нашу державу за рахунок земель комунальної власності.


Довідково:

Олександр Бровченко – голова постійної депутатської комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва;


Олександр Зелюнко - головапостійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, член  постійної депутатської комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва;


Наталія Маркова – член комісії з питань регламенту;


Дмитро Кудоя – член комісії з питань земельних відносин.


5520Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: