Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: "Слуга Народу"
Дата: 7 грудня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2022/12/07/andrii-jarovoi-z-kirovogradschini-razom-z-sinom-zahischae-ukrainu-v-lavah-zsu.htm
політика, 7 грудня 2022

Андрій Яровой з Кіровоградщини разом з сином захищає Україну в лавах ЗСУ

"Слуга Народу"


Депутат Кіровоградської обласної ради від фракції «Слуга Народу» Андрій Яровой з перших днів широкомасштабного вторгнення повернувся штаб-сержантом в 3-й Окремий Полк Спеціального Призначення імені князя Святослава Хороброго.


Ще в 2014-у році він пішов добровольцем у 3-й полк спецпризначення, в якому прослужив до 2018 року. Потім, коли ситуація на фронті стабілізувалася, почав допомагати волонтерам та повернувся підіймати свій бізнес.


Сьогодні він знову взяв до рук зброю, щоб захищати Україну від ворога.


«25 лютого 2022 року прийшов до рідної частини та повідомив командиру, що маю намір повернутись. Взяв лише добу, щоб встигнути забрати з Києва двох синів, які там навчались. Менший у військовому ліцеї імені Івана Богуна, а старший в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Забрав дітей і разом зі старшим сином прибули до частини та поступили на службу», – розповідає Андрій Яровой.


Старший син Ілля, який ще не закінчив виш, але навчався на військовій кафедрі, сьогодні разом із батьком служить в одній частині, але в різних підрозділах, у званні молодшого лейтенанта.


Повернувшись у частину, штаб-сержант Андрій Яровой почав навчати молодь і разом з військовими колегами готувати групи на виїзд для боротьби з противником.


«Як інструктор навчаю новобранців, забезпечую всім необхідним – і не тільки знаннями та навичками», – додав пан Андрій.


Втім, Андрій Яровой не забуває й про свою депутатську роботу. Долучався до онлайн-засідань сесій обласної ради.


«Розумію, що, перебуваючи на війні, не маю права нехтувати депутатським обов’язком, бо і тут, і там потрібно тримати фронт. Тут захищати землю від окупантів, а там – допомагати Кіровоградщині працювати», – переконаний депутат.


«Командир нашого полку, досвідчений фахівець, полковник, який чудово розбирається в людях, одразу бачить де саме ти принесеш більшу користь. Він свого часу захищав Донецький аеропорт та приймав участь в наступі на Балаклею. Сміливо можу сказати, що наші спецпризначенці багато зробили для того, щоб наблизити Перемогу», – переконаний Андрій Яровой.


Слуга Народу

5665Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: