Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 19 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2022/09/19/vidkrili-kirovogradskii-oblasnii-ofis-partii-sluga-narodu-.htm
політика, 19 вересня 2022

Відкрили Кіровоградський обласний офіс партії «Слуга Народу»



У Кропивницькому відкрили офіс Кіровоградської обласної організації політичної партії «Слуга Народу». Тут депутати здійснюватимуть прийом виборців та консультуватимуть їх із соціально господарських питань.


Як розповів Михайло Бєжан, в.о. голови Кіровоградської обласної організації політичної партії «Слуга Народу»: «Провели першу робочу нараду, проаналізували нашу діяльність за більше, ніж 200 днів війни та запланували партійну, командну роботу на найближчий час. До нас постійно звертаються виборці з питаннями надання матеріальної допомоги на оздоровлення, але зараз переважна частка фінансів іде на допомогу військовим, волонтерам та на допомогу вимушеним переселенцям. Але ж ми розуміємо, що й про своїх виборців ми не маємо права забувати. Тому, звертаються до нашої політичної сили і з питаннями проблем житлово-комунального господарства. Намагаємось всією командою допомагати».


В офісі будуть діяти депутатські приймальні, де обранці, за індивідуальним графіком, проводитимуть зустрічі з виборцями. Є графік приймальних годин депутатів Кропивницької міської ради, депутатів Кіровоградської обласної ради, обраних в Кропивницькому, а також народних обранців, які бажають зустрітись з виборцями.


Лідер фракції «Слуга Народу» в Кіровоградській обласній раді Ігор Волков наголошує, що поки не закінчиться війна, офіс працюватиме у волонтерському режимі. Відкрили його, щоб поліпшити співпрацю з волонтерською спільнотою та мати можливість активніше допомагати військовим на фронті та переселенцям, а також спростити спілкування депутатів з виборцями. І показати, що партійна робота не припиняється, навіть попри війну.



«Цей офіс, звичайно, і для багаточисельної кількості депутатів від «Слуги Народу», та саме головне, він для більш тісної співпраці з людьми, які віддали свої голоси за наших представників», - додав Ігор Волков.



На першій нараді депутати проаналізували понад 200 днів роботи обласного осередку партії в умовах повномасштабної війни. «Склавши руки» слуги народу не сиділи. А допомагали наближати перемогу над окупантами не тільки в ролі політиків, а і волонтерів. Зокрема, депутати забезпечили гуманітарною допомогою вимушених переселенців, спільними зусиллями зібрали кошти і придбали автобуси та автівки українським військовим на передову. А також військову амуніцію, каски, бронежилети, генератори та тепловізори. Крім того, організували поставки питної води для мешканців Миколаєва та Харкова, де внаслідок обстрілів були пошкоджені комунікації.


 
Плідна робота ведеться і в стінах Парламенту, але вже народними депутатами від політичної партії «Слуга Народу». Нагадаємо, що Кіровоградщину в парламенті представляють п’ять депутатів: Олександр Дануца, Ігор Мурдій та Юрій Кузбит, які обирались по мажоритарній системі виборів, відповідно від 99, 100 та 101 виборчого округів та Олег Тарасов і Богдан Торохтій, які потрапили в парламент за списками партії «Слуга Народу». 


За останні пів року в Парламенті прийнято низку стратегічних для України законів та законопроєктів.



«В першу чергу, це закони, які стосуються сьогодні фронту. Можливо, на наступному тижні уже буде винесено в зал бюджет і, фактично, половина цього бюджету – це оборонний бюджет, пов'язаний з захистом країни. Також, великим пріоритетом є закони євро інтеграційні», - розповів Олександр Дануца, народний депутат України.



Анна Зарічна, депутатка Кропивницької міськради та лідерка руху «ЗеЖінки Кіровоградщини» переконана, що, з появою нового затишного офісу, команда «Слуг Народу» буде надихатись на нові проєкти та ініціативи. «А знаючи нашу команду, впевнена, що ми швидко втілимо їх в життя», - додала Анна Зарічна.


Адреса офісу: м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 65. 


Прийом відвідувачів відбуватиметься 
з понеділка по п’ятницю, 

робочі години з 9:00 до 17:15.



Сюжет телерадіокомпанії "TTV"


 



                    

6790Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: