Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 1 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2022/07/01/golova-maloviskivskoi-gromadi-stav-predstavnikom-ukraini-na-svitovomu-forumi-mist-u-polschi.htm
політика, 1 липня 2022

Голова Маловисківської громади став представником України на Світовому форумі міст у Польщі


26-30 червня у Катовіце (Польща) проходив XI Світовий форум міст, організатором якого є OOO-Хабітат спільно з Міністерством фондів розвитку та регіональної політики Польщі, - йдеться у повідомленні Кіровоградського РВ АМУ. 


Загалом у Форумі взяли участь майже 22 тисячі представників урядів, органів місцевого самоврядування, міжнародних організацій з усього світу. На запрошення Асоціації польських міст у Світовому форумі міст взяла участь делегація українських самоврядців. Як уточнили у РВ АМУ, Кіровоградську область представляв на заході Юрій Гульдас, член Правління АМУ, Маловисківський міський голова. 




«Сьогодні Україна захищає всю Європу. Сьогодні гинуть наші діти, наші батьки, наші близькі, наші рідні. І якщо ви це не зрозумієте і не будете допомагати Україні, а ми не багато просимо. Ми просимо зброю, яка у вас є і стоїть і ви її не використовуєте. І Дай Боже, щоб ви її не використовували. Допоможіть врятувати Україну і наших людей, і тим самим ви врятуєте себе -  іншого не дано» - зазначив під час виступів на Форумі Юрій Гульдас. 


Члени української делегації провели низку зустрічей з представниками різних організацій, з колегами - мерам міст та селищ Польщі, Франції, Норвегії. Програма була дуже насичена, адже інтерес до представників був дуже високим.



Представники місцевого самоврядування та посадовці з України розповіли учасникам заходу про воєнні злочини рф в українських містах і селах, про стан і потреби громад, про волю нашого народу до Перемоги, акцентували на європейських прагненнях України.


Під час Форуму керівники та представники українських громад провели багато окремих зустрічей з представниками різних країн.


5210Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: