Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 16 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2021/11/16/olena-shuljak-sluga-narodu-stane-sotsialnim-liftom-dlja-aktivnih-gromadjan.htm
політика, 16 листопада 2021

Олена Шуляк: «Слуга Народу» стане соціальним ліфтом для активних громадян


Партію «Слуга Народу» очолила Олена Шуляк. Ми спитали її, як зміниться політсила, і що ці зміни дадуть громадянам. 


Кор.: Які зміни чекають партію під вашим керівництвом? 


О. Шуляк: Партію чекає трансформація. Ми перейшли «екватор» нашої каденції у Верховній Раді. Набули досвіду в державному управлінні, втілили у життя багато кардинальних реформ. Побудували регіональну структуру, залучили до команди більше 6 тисяч депутатів місцевих рад по всій країні. Зараз головне завдання – «навчити» цей потужний механізм працювати злагоджено та ефективно. 


Кор.: Чи можуть громадяни долучатися до партійної роботи? 


О. Шуляк: Звісно! «Слуга Народу» буде потужним соціальним ліфтом. Наше завдання – шукати, обирати, навчати найбільш активних, компетентних і небайдужих партійців. Просувати їх кар’єрними сходами – у партії, місцевому самоврядуванні, державному управлінні. 


У нас у партії доволі ретельна система відбору членів. Нам точно не потрібні тимчасові попутники, які зрадять на першому ж повороті. Але з чесними та активними нашими прихильниками ми будемо працювати і вже працюємо. В тому числі через два наших крила – «Зе!Молодіжку» і «Зе!Жінки». 


Кор.: Зараз багато кажуть про падіння рейтингів «Слуги Народу», про нібито розпад монобільшості…


О. Шуляк: Рейтинги за два роки до виборів не є показовими. Я пропоную подивитися не на гіпотетичні вибори із соцопитувань, а на реальні, які пройшли пару тижнів тому. Нагадаю: в Херсонській та Черкаській областях кандидати в нардепи від «Слуги Народу» здобули беззаперечну перемогу. 


Що стосується монобільшості, то її намагаються «поховати» від самого моменту її заснування. Тим, хто чекає на розпад, хочу сказати: не дочекаєтеся! Результат – на табло. Найважливіші законопроєкти ухвалюються. 


Кор.: «Слуги Народу» час від часу потрапляють в різні скандали. Чи партія розбиратиме такі випадки? 


О. Шуляк: Безумовно. Для цього я запропонувала створити в партії Дисциплінарну комісію. Вона буде приймати рішення для кожного конкретного випадку. Але буде жорстко!

3834Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: