Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: "Кіровоград24", фото – Iгор Фiлiпенко
Дата: 14 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2020/08/14/kirovogradskii-oblasnii-oseredok-pp-sluga-narodu-predstaviv-potentsiinih-kandidativ-na-mistsevih-viborah.htm
політика, 14 серпня 2020

Кіровоградський обласний осередок ПП «Слуга Народу» представив потенційних кандидатів на місцевих виборах

"Кіровоград24", фото – Iгор Фiлiпенко


Керівники Кіровоградського обласного осередку політичної партії «Слуга Народу», під час пресконференції у Кропивницькому, оприлюднили імена майбутніх кандидатів у депутати облради, міських рад, райрад, ОТГ та кандидатки на посаду міського голови м. Кропивницького. Представляли потенційних кандидатів Микита Потураєв, керівник обласного осередку та Михайло Бєжан, голова обласного виборчого штабу. На прес-конференцію також були запрошені народні депутати України від Кіровоградської області – Олександр Дануца, Ігор Мурдій, Юрій Кузбит, Олег Тарасов, Богдан Торохтій.


Микита Потураєв, голова Кіровоградського обласного осередку ПП «Слуга Народу», народний депутат України на початку пресконференції зазначив: «Сьогодні на прес-конференції присутні керівники нашого обласного виборчого штабу, обласного осередку, народні депутати і кандидати на посади міських голів та в депутати різних рівнів. Ми недаремно не поспішали зі стартом виборчої кампанії. Багато часу присвятили зустрічам з людьми, які живуть і працюють в містах, селищах, районах. Ми керувалися тим, що ці вибори дуже важливі для нашої країни. Сьогодні ми оголошуємо не остаточний перелік майбутніх кандидатів. Наша команда постійно розширюється. Це не завершений процес. Усі наші списки будуть відкриті і ми готові до їх обговорення». 


Один із народних обранців, Олександр Дануца, під час прес-конференції  додав: «Так, як сьогодні, було не завжди. У серпні-вересні 2019-го року, коли починалася президентська кампанія майбутнього президента Володимира Зеленського з п’яти людей: Ігор Волков, Михайло Бєжан, я, Ігор Дорофей та Олександр Лагодний. Було п’ятеро людей. Через деякий час вдалося долучити ще більше людей і нас було вже кілька десятків. Анна Зарічназгодом стала обличчям кампанії президента в місті і в регіоні, і була його офіційним представником. 


І людей стало все більше і більше. Ми пройшли важкий перший тур, перемогли, показали прекрасний результат, на багато відсотків більший, ніж нам ставив задачу центральний штаб. Другий тур був надважким, але в другому турі нам вдалося зібрати 15 тисяч лише членів дільничних виборчих комісій. І це була вже надпотужна команда майбутнього, в чому ми вже не сумнівалися, президента. Потім були парламентські вибори. І ми, не зважаючи на плани, які нам ставив центральний штаб, в багато разів їх перевершили. На цих виборах до нас долучилися сильні мажоритарники, сильні особистості – Ігор Мурдій, Юрій Кузбит, Олег Воронько. Ми програли лише один округ. А загалом показали серйозний результат. Після цих перемог команда стала значно більшою. Тепер ми маємо гарні машини на парковці, на яких сюди приїхали, але потрібно розуміти завжди одну річ – всі ми є командою президента. І ми маємо виправдати, і в тому числі в списках, про які сьогодні казав Микита Русланович, мають бути люди, які знають, що вони несуть відповідальність не лише за себе особисто, а й за президента тут на місці. Тому що вони його представляють, вони є його обличчям. Тому, власне, зрозуміло, я абсолютно підтримую, що треба оприлюднити всі списки, показати чесно і відверто кандидатів. Є рішення, яке нам озвучували в Офісі Президента і потім нам це підтвердив і голова партії Олександр Корнієнко – на мажоритарних округах, де є мажоритарники – 50% подають мажоритарники в ці списки, в рамках свого округу. Це абсолютно логічно, бо мажоритарник краще знає ту територію, де він «протоптав усі стежки», обличчя в обличчя знає своїх виборців в кожному куточку свого округу. Тому абсолютно переконаний в перемозі. Ми маємо отримати перемогу і з міським головою, і в більшості сформувати в радах фракції «Слуга Народу», а інші нехай долучаються».  


Ігор Волков, політтехнолог обласного виборчого штабу ПП «Слуга Народу», кандидат депутати Кіровоградської обласної ради: «Нині часто обговорюється тема, що партію «Слуга Народу» на виборах очікує розчарування і на місцях у нас немає людей. Сьогоднішня прес-конференція, під час якої ми представляємо своїх кандидатів в ради, в ОТГ і на посади голів міст та селищ, засвідчує, що у нас є команда, яка об’єдналася навколо президента і ми точно йдемо на вибори не програвати. Я не сумніваюся, що в Кіровоградській області ми переможемо на виборах і наш результат буде найкращим. Хоча перемога на виборах для нас не є принциповою. Ми згуртованою працею доводимо, що ми можемо і ми зробимо».




Михайло Бєжан, голова Кіровоградського обласного виборчого штабу ПП «Слуга Народу», кандидат в депутати міської ради м. Кропивницького: «Ми кілька місяців знаходимося в процесі обговорення і визначення кандидатів. Цей процес досі триває. Бажаючих дуже багато, а наше завдання запросити найкращих».








Ольга Ковальова-Алокілі, кандидатка на посаду міського голови м.Кропивницького: «Більшість із присутніх мене не знають. Але я завжди відкрита до діалогів. Маю більше 20 років досвіду роботи в банківській системі, 10 років очолювала різні відділення. Я завжди себе бачила в політиці. Але казала, що піду в політику після 50 років. Я знаю, що вже зробила, яких перемог і вершин досягала, тому для мене неможливого мало. Я цього слова взагалі не визнаю. Наведу приклад. Кілька років тому казали, що неможливо створити монобільшість у Верховній Раді, не може такого бути, що президентом стане людина без політичного досвіду. А що маємо нині? Тому все можливо, якщо на це є бажання. В мене воно є. А після децентралізації вже такі повноваження є на місцях, такий фінансовий ресурс, що головне раціонально і ефективно його використовувати. Головними є два завдання – впроваджувати заходи, які збільшать надходження до бюджету, а потім їх раціональне використання.


Наша команда має і політичний, і управлінський досвід. Я відкрита до всього. Звертайтеся і ви завжди отримаєте відверті і чесні відповіді.


Ми сформуємо команду, яка здатна буде приймати швидкі ефективні рішення, яка долучатиме однодумців. Для діалогу я відкрита, для пропозицій ми всі відкриті. Запрошуємо в команду, чим більше думок, тим краще. Президент хоче оновити владу на місцях, і нам потрібні такі зміни».


Так, в депутати Кіровоградської обласної ради балотуватимуться: 

- Юрій Шклярук - приватний підприємець; 

- Руслан Іванов - директор міської лікарні швидкої медичної допомоги міста Кропивницького; 

- Ігор Волков - приватний підприємець, голова Ради обласного територіального відділення ВГО "Асоціація платників податків України;

Андрій Яровий - приватний підприємець, директор ТОВ "Юнікон".


В депутати міської ради міста Кропивницького обиратимуться: 

- Михайло Бєжан, діючий депутат міської ради Кропивницького, керівник обласного виборчого штабу ПП «Слуга Народу»; 

- Анна Зарічна, приватний підприємець, громадська діячка; 

- Антон Шевченко, перший заступник директора Департаменту надання адміністративних послуг в м. Кропивницькому; 

- Сергій Коса, пенсіонер.


А потенційними кандидатами на посади голів об'єднаних територіальних громад від політичної партії «Слуга Народу», зокрема,  будуть: Олег Мосенцев - кандидат на голову Помічнянської ОТГ, діючий депутат Помічнянської міської ОТГ, приватний підприємець; Володимир Сокирко - кандидат на голову Знам'янської ОТГ, начальник Знам'янської дистанції захисних лісонасаджень; Дмитро Молодченко - кандидат на голову Суботцівської ОТГ, заступник голови Знам'янської районної ради; Віталій Пойда - кандидат на голову Гайворонської ОТГ, директор ПСП «Перемога»; Євгеній Звіздовський - кандидат на голову Долинської ОТГ, діючий голова Долинської районної адміністрації;


Перший етап виборчої кампанії Партія «Слуга Народу» запускає під гаслом: «Україна – це ти!».


Микита Потураєв, голова Кіровоградського обласного осередку зазначає: «Цьогорічні місцеві вибори, без перебільшення, змінять все! Завдяки завершенню децентралізації вперше за 29 років незалежності українці можуть обрати СВОЮ владу – незалежну від олігархічних кланів чи вказівок із Києва. Владу, яка матиме реальні повноваження та засоби, щоби зробити життя людей у громадах кращим. Та найголовніше – кожен українець може сам стати владою, бо матиме в руках реальні інструменти впливу. Партія «Слуга Народу» звертається до кожного. Більше ніхто не зможе вирішувати питання життя громади, не спитавши думки самих людей. Україна – це ти. Твоє місто – це ти. Твій регіон – це ти».


Нагадаємо, що Верховна Рада України призначила місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року, а передвиборна  кампанія розпочинається 5 вересня.


      


2560Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: