Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 27 вересня, 13:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2024/09/27/biznes-i-vlada-spilnii-vektor-rozvitku-gromadi.htm
фотогалерея, 27 вересня, 13:14

Бізнес і влада: спільний вектор розвитку громади


Як підтримати підприємців під час війни та що їм необхідно для розвитку власної справи? Про це говорили під час конференції «Бізнес і влада: спільний вектор розвитку громади».


Участь в обговореннях взяли представники місцевого бізнесу, урядовці, керівники міста та області, а також Кіровоградського обласного центру зайнятості, депутати міської ради. Долучилась онлайн Тетяна Бережна, заступниця Міністра економіки України та Юлія Жовтяк, директорка Державного центру зайнятості. Організували зустріч Департамент з питань економічного розвитку Кропивницької міської ради та Центр підтримки підприємництва КМР, щоб налагодити діалог між підприємцями і владою.


«Дякуємо Збройним Силам України, волонтерам і підприємцям, завдяки яким ми можемо проводити такі заходи, які відкривають новий бізнес, сплачують податки та наповнюють бюджет. Бізнес і влада - одне ціле і ми маємо спільно працювати на єдиний результат. Дуже добре, що під час конференції підприємці поділились своїми вже успішними кейсами, які реалізовані в нашому місті і які надихнуть інших підприємців скористатися державною підтримкою», - розповів заступник міського голови від «Слуги Народу» Михайло Бєжан.


Війна – це не лише криза, а й нові перспективні можливості. Як почати власну справу з нуля і перетворити її в прибутковий проєкт підприємців навчають в Центрі підтримки підприємництва. Крім того на рівні області впроваджують державні грантові та кредитні програми для бізнесу, завдяки яким підприємці можуть залучити додаткові кошти для запуску свого стартапу, а також переоснащувати чи розширювати своє виробництво. Сьогодні відкрити свій бізнес за кошти держави можуть навіть ветерани війни.


Окремими темами конференції прозвучали програми підтримки бізнесу від міської влади, можливості Центру підтримки підприємництва, а також соціальне підприємництво як інструмент вирішення соціально-економічних проблем громади.


Також під час конференції Михайло Бєжан вручив подяки Кропивницької міської ради підприємцям, які зробили вагомий вклад у розвиток територіальної громади.


2594Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: