Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 23 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2021/12/23/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-forum-deputativ-mistsevih-rad-obranih-vid-politichnoi-partii-sluga-narodu-.htm
фотогалерея, 23 грудня 2021

У Кропивницькому відбувся Форум депутатів місцевих рад обраних від політичної партії «Слуга Народу»


Вчора відбувся Форум депутатів місцевих рад обраних від політичної партії «Слуга Народу» на Кіровоградщині, під час якого депутати, голови територіальних громад підвели підсумки роботи за рік, обговорили плани на майбутнє та поділилися успішним досвідом.


На форумі була присутня голова політичної партії «Слуга Народу» Олена Шуляк, голова Національної ради громад Олександр Завітневич, народна депутатка, лідерка руху «Зе!Жінки» Мирана Бардіна, народний депутат, голова молодіжного крила ПП «Слуга Народу» Олександр Санченко та народні депутати, які представляють у Верховній Раді Кіровоградщину: Олександр Дануца, Ігор Мурдій, Богдан Торохтій та Олег Тарасов.


Олена Шуляк розповіла про плани партії: «Розпочинаємо новий етап партійного будівництва. Ми зацікавлені, щоб люди вступали до партії «Слуга Народу», кількість її членів збільшувалася по всій Україні. Необхідно створювати місцеві організації на Кіровоградщині та активізувати в регіоні діяльність наших партійних крил – «Зе!Молодіжки» і «Зе!Жінок»».


Також під час форуму Олена Шуляк повідомила про розпорядження призначити Михайла Бєжана на посаду тимчасово виконуючого обов’язки голови Кіровоградської обласної організації партії «Слуга Народу».


«Михайло Бєжан очолював роботу партійної структури. Його призначення підсилить спроможність партії в області та надасть можливість здійснювати подальші кроки», – наголосила вона.


У партії розраховують, додала Олена Шуляк, що до березня обласна організація проведе збори, на яких призначать повноправного голову.


«Це повинно бути вашим рішенням, яке буде прийнято відповідно до статуту і водночас бути результатом внутрішнього консенсусу», – звернулася очільниця політсили до партактиву Кіровоградщини.


Крім того, Олена Шуляк попросила в найкоротші терміни сформувати номінаційний комітет.







2224Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: