Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Ганна Осіпова –заступник директора з наукової роботи Кіровоградського обласного художнього музею
Дата: 14 серпня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/08/14/-hochu-buti-schaslivoju-.htm
фотогалерея, 14 серпня 2013

«Хочу бути щасливою…»

Ганна Осіпова –заступник директора з наукової роботи Кіровоградського обласного художнього музею

9 серпня 2013 року в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулася творча зустріч Посла Миру, кандидата педагогічних наук, майстра спорту, члена - кореспондента  міжнародної академії екології і природокористування, поетеси Світлани Хісамутдінової із творчою інтелігенцією міста, відвідувачами  та співробітниками музею.

  Світлана Хісамутдінова – особлива жінка, яка не зважаючи на свій пенсійний вік мандрує по світу та надихає своїм прикладом інших людей вести здоровий спосіб життя. Кожен свій ранок  вона починає з 10 –ти кілометрового пробігу. В її життєвому доробку, окрім спортивних досягнень минулих літ, є незаперечні нещодавні перемоги у марафонських забігах. Адже звичайна пенсіонерка, яка зовсім не виглядає на свій поважний вік  (69 років) є 4-х кратною переможницею  24–хчасового забігу у м. Базелі (Швейцарія), 2 – х кратною переможницею ультрамарафону в м. Нью-Йорк (США) та багатьох інших змагань із марафонського бігу.

  Світлана із притаманним їй гумором,  розповідала аудиторії про свої мандрівки, про те як вона у 50 років стала писати вірші, складати  пісні та взяла у руки гітару. Але найголовнішим своїм досягненням красива та чарівна жінка вважає -  біг із посмішкою на обличчі.  Також Світлана Олександрівна співала під гітару свої пісні,  представила презентацію та провела заняття із арт – терапії. Секретом своєї краси та молодості вона вважає стан душі - чим більше тепла вона віддає оточуючим, тим краще почуває себе. 

 Творча зустріч пройшла в теплій та доброзичливій атмосфері, мала численні схвальні відгуки гостей музею. Учасники зустрічі побажали їй подальших творчих злетів, успіхів і наснаги.

  

4815Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: