Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: kirovograd24.com, фото - Глафіра Ковальова
Дата: 11 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/03/11/-elisavet-basket-pochav-promo-proekt-sprjamovanii-na-populjarizatsiju-basketbolu.htm
фотогалерея, 11 березня 2013

«Єлисавет-Баскет» почав промо-проект, спрямований на популяризацію баскетболу

kirovograd24.com, фото - Глафіра Ковальова

Керівництво кіровоградського баскетбольного клубу «Єлисавет-Баскет» та «Jane&Vika Creative Group» з першими днями весни почали промо-акцію, яка спрямована на популяризацію баскетболу нашому місті, а також – на привернення уваги молоді, зокрема – дівчат, до цього динамічного, цікавого, гармонійного виду спорту.

Як розповідає президент клубу Руслан Згривець, у рамках проекту буде створено серію фото із дівчатами-спортсменками. У творчій команді проекту – стиліст Наталя Горбачова, фотограф Глафіра Ковальова та майстер зачісок Анна Тішкус.

Серед перших результати проекту зможуть побачити читачі журналу «Ланруж», адже вже у квітневому номері одна зі спортсменок у незвичному для вболівальників образі буде на сторінках журналу. Першою знімали минулого тижня - напередодні Восьмого березня, - Анну Ніколаєву.



Організатори дуже дякують керівництву та викладачам факультету фізичного виховання педагогічного університету, які створили всі (!) і дуже комфортні умови для роботи творчої комади у спортивному залі, що його відреставрувала компанія "Велта". Наразі зйомки проходять кожного дня, адже до кінця сезону лишилося не так багато часу.

До речі, цих вихідних наші дівчата із "Єлисавет-Баскет" знову гратимуть у Кіровограді. Тож, приходьте вболівати! І додаємо ще одне невелике відео - сьогодні знімали для проекту Наталю Рисіну.




5486Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: