Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: Головне управління ДПС у Кіровоградській області
Дата: 26 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2021/10/26/sergii-kolotuha-pro-neobhidnist-svoechasnoi-splati-ta-pogashennja-zaborgovanosti-z-esv.htm
економіка, 26 жовтня 2021

Сергій Колотуха: про необхідність своєчасної сплати та погашення заборгованості з ЄСВ

Головне управління ДПС у Кіровоградській області


Як зазначив заступник начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Сергій Колотуха, станом на 01 жовтня 2021 року заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску мають 11 569 боржників з сумою боргу 242,6 млн. грн., з них 10 416 боржників це фізичні особи - підприємці борг, яких складає 198,1 млн. грн., що становить майже 82 відсотка від загальної суми заборгованості.


З метою забезпечення належного контролю за станом погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску державні податкові органи області постійно вживають до боржників усі передбачені законом заходи впливу та стягнення.


Так, з початку року для примусового стягнення боргу до органів Державної виконавчої служби направлено на виконання 2746 узгоджених вимог по сплаті єдиного внеску на загальну суму 61,9млн.грн., надходження до бюджету від органів виконавчої служби складають 17,4 млн. гривень.


Всього за результатами проведених органами ДПС області заходів стягнення на сьогодні погашено заборгованості по сплаті єдиного соціального внеску в розмірі 64,7 млн. гривень.


«Тільки завдяки сумлінному ставленню платників податків до виконання своїх обов’язків щодо сплати платежів до бюджету та розумінню необхідності термінового погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску, ми подолаємо проблему утворення нових боргів», - підкреслив Сергій Колотуха. 



6378Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: