Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор:
Дата: 19 серпня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2013/08/19/andrii-nikolaenko-zustrivsja-iz-delegatsieju-respubliki-koreja-.htm
економіка, 19 серпня 2013

Андрій Ніколаєнко зустрівся із делегацією Республіки Корея.

18-19 серпня на території області із робочою поїздкою перебуває делегація Республіки Корея за участі членів Асоціації міжпарламентських зв’язків з Україною Національної Асамблеї Республіки Корея, корпорації KOGAS, компанії компанії "Choi’s farm", пише сайт ОДА. Вчора іноземці ознайомились із роботою дослідного господарства "Червоний землероб", що у Бобринецькому районі, а сьогоднішній ранок почали із зустрічі з головою облдержадміністрації.

Вітаючи гостів, Андрій Ніколаєнко зазначив, що високо оцінює співпрацю із корейською стороною.

– Наша співпраця – це не лише політичні відносини, це насамперед можливість налагодження тісної економічної співпраці в аграрній та інших галузях. Ми готові до реалізації інвестиційних проектів та всебічно підтримати корейський бізнес, – наголосив очільник області. Він також повідомив членам делегації про проведення в області Міжнародного інвестиційного форуму "Еlisavetgrad investment day" та Всеукраїнської агропромислової виставки "Агроекспо - 2013" та запросив представників корейських бізнес-кіл взяти участь у заходах.

Голова делегації Президент Асоціації міжпарламентських зв’язків з Україною Національної Асамблеї Республіки Корея пан Чо Джонг Сік подякував Андрієві Ніколаєнку за теплий прийом на Кіровоградщині та зазначив, що на його думку область має високий потенціал та великі перспективи.

- Проїжджаючи Кіровоградщиною, ми були вражені великою територією сільськогосподарських родючих грунтів та відмітили гарний стан автошляхів Кіровоградщини, порівняно з іншими областями, - зазначив пан Чо Джонг Сік. Він висловив думку, що за допомогою обласної влади місцеві підприємці швидко знайдуть в Кореї партнерів для ведення бізнесу. Щодо участі у "Еlisavetgrad investment day" та "Агроекспо - 2013" він пообіцяв, що обов’язково передасть запрошення та матеріали заходів зацікавленим корейським підприємствам.


4619Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: