Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор:
Дата: 1 серпня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2013/08/01/rozshiriti-proizhdzhu-chastinu-bilja-kieva-vzhe-gotovi-ale-strokiv-jak-zavzhdi-ne-govorjat.htm
економіка, 1 серпня 2013

Розширити проїжджу частину біля "Києва" вже готові. Але строків, як завжди, не говорять

Вчора, 31 липня, міські чиновники вкотре радились з приводу підготовки до виконання будівельно-монтажних робіт на об’єкті "Розширення проїжджої частини вулиці Великої Перспективної біля готелю "Київ" з облаштуванням заїзної "кишені". Про підсумки наради повідомляє сайт міськради.

Під час наради начальник управління капітального будівництва Віктор Ксеніч повідомив, що проектний інститут "Кіровоградагропроект" розробив проектну документацію на названий об’єкт, після чого вона пройшла необхідну державну експертизу. Нова "кишеня" матиме свій початок на перехресті вулиць Великої Перспективної та Преображенської, а кінець – біля світлофора, що знаходиться майже навпроти супермаркету "Сільпо". На даний час усі служби, які експлуатують електричні, водопровідні, газові та інші мережі в Кіровограді, погодили цю проектну документацію. Тож будівельники готові до початку будівельно-монтажних робіт, виконавцем яких обрано спеціалізовану організацію БУ-411, яка і в минулому виконувала аналогічні роботи в місті, пов’язані зі встановленням опор для контактної мережі електротранспорту. 
За словами керівника міського управління капітального будівництва, до початку робіт треба ще перенести наявні на місці майбутньої "кишені" сіті-лайти, знести 12 дерев, на що є дозвіл від виконавчого комітету Кіровоградської міської ради, а також демонтувати п’ять опор (замість них у новому місці буде встановлено залізобетонні стовпи для утримання контактної мережі електротранспорту, виготовлені на білоцерківському підприємстві).
– Після перенесення частини контактної лінії мережі почнуться роботи з розширення проїжджої частини й облаштування заїзної "кишені", – зазначив Віктор Ксеніч. – Дорогу буде розширено на три метри, довжина "кишені" складе 84 метри при загальній її площі 250 квадратних метрів. Роботи на цьому об’єкті розпочнуться після надходження фінансування.

Отже, як завжди, коли саме стануть меншими "корки" на одному з найнебезпечніших перехресть міста - невідомо.


4257Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: