Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: kirovograd24.com
Дата: 28 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2013/02/28/gubernator-garni-dorogi-tse-sche-i-sposib-zaluchennja-investitsii.htm
економіка, 28 лютого 2013

Губернатор: Гарні дороги – це ще й спосіб залучення інвестицій

kirovograd24.com

Відкриваючи засідання Регіональної ради, яке раз на місяць проходить у стінах обласної державної адміністрації, голова ОДА Андрій Ніколаєнко підкреслив, що питання, винесене на порядок денний (ремонт доріг – ред.)  дуже важливе, адже гарні дороги – це не лише можливість реалізації соціальних ініціатив, але й спосіб залучення інвестицій.

- Питання утримання доріг у нормальному стані виходить на перший план ще й тому, що треба ефективно та вдало реалізувати програми, пов’язані із екстреною допомогою, програму «Шкільний автобус» та інші. Навіть придбавши гарні авто для лікарні чи школи, не вдасться вчасно дістатися до хворого чи якісно довезти дітей тими дорогами, які у нас є, - переконаний  Ніколаєнко.

За його словами, цього року в області планується закінчити будівництво об’їзної дороги у Знам’янці, ремонти доріг по напрямках на схід та захід, а також почати ремонт дороги в Олександрії.

- Транзитні шляхи, які пролягають Кіровоградщиною, а саме їх нормальний стан дозволятиме інвесторам і всім перевізникам не оминати Кіровоградську область, як це було раніше, - підкреслив губернатор. Він додав,  що на Кіровоградщині кращі дороги, аніж у багатьох сусідніх областях, але є і справді жахливі ділянки доріг. Деінде людям доводиться виїжджати на загальнонаціональні дороги, щоб дістатися від села до села, бо комунальні дороги у ганебному стані.

В умовах обмеженості коштів очільник області пропонує планувати дії та  концентрувати увагу на виконанні окремих проектів – нехай менше, але щороку і планомірно.


4455Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Александра Левина 4 березня 2013 12:08
0
с такими городскими чиновниками о каких инвестициях может идти речь?
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: