Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Центральна міська бібліотека для дітей
Дата: 16 вересня, 16:55
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/09/16/topovii-pismennik-biblioteki.htm
культура, 16 вересня, 16:55

Топовий письменник бібліотеки

Центральна міська бібліотека для дітей


Сьогодні Центральна міська бібліотека для дітей влаштувала справжнє свято для всіх поціновувачів книг та читання – галерею книжок «Топовий письменник бібліотеки».На особливу подію завітали діти, батьки та всі, хто любить читати.


В цьому році на «п’єдестал» найкращих потрапили улюблені українські письменники, книги яких давно завоювали серця читачів: Всеволод Нестайко, Олена Рижко, Галина Вдовиченко, Сашко Дерманський, Сергій Гридін.Кожен автор подарував дітям не лише захоплюючі історії, але й цінні уроки. Діти із задоволенням ділилися враженнями від прочитаних книг, які стали частиною їхнього життя. 


Ще одна приємна несподіванка  чекала відвідувачів  –150 нових, сучасних  видань на будь-який смак і вподобання. Тут і вічна класика, і закручені детективи, і зворушливі романи про кохання,  і карколомні пригоди, фантастика та цілий світ казкових історій.  «Крутезний подарунок» викликав жваву реакцію та захоплення у читачів. Кожен знайшов для себе щось особливе. 


Впевнені, що ці нові видання знайдуть своїх читачів і, можливо, потраплять на почесні місця галереї «Топовий письменник бібліотеки» у наступному році. 


4701Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: