Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Світлана Котлярова
Дата: 12 липня, 18:23
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/07/12/vistavka-vishitih-kartin-magija-tvorchosti-.htm
культура, 12 липня, 18:23

Виставка вишитих картин «Магія творчості»

Світлана Котлярова


Кущівська бібліотека презентує нову виставку вишитих бісером картин Ольги Тимофієвої. Презентація відбулася у рамках артпростору бібліотека.  Це простір знайомств,  зустрічей та  приємних вражень для відвідувачів.Тут систематично збираються користувачі, які мають творчі захоплення, щоб поспілкуватися, презентувати свої роботи, та освоїти нові види рукоділля на майстер-класах. 


На виставці представлені багатопланові роботи майстрині  - від пейзажів до портретів.Знайомтесь: Ольга Тимофієва –чудова жінка,  романтик по натурі, понад 10 років є нашою читачкою, завзята шанувальниця любовних романів. Серйозно зайнялася вишивкою, коли вийшла на пенсію. Кожна її робота – шедевр: «Біля каміну», «Кабальєро», «Дама в білому» тощо (до речі – дев’ять останніхкартин вишиті після початку війни). Робота над ними допомогла майстрині позбавитися від стресу, який ми зараз переживаємо. А тепер ці картини допомагають користувачам бібліотеки зняти напругу, відволіктися, отримати позитивні емоції. Відвідувачі бібліотеки дякують пані Ользі за її працьовиті руки і невгамовну фантазію!


Зараз в її колекції близько 60 картин. Було більше 100,  40 з них вона подарувала рідним і близьким. Техніка вишивання її картин дуже складна і потребує багато часу (на полотні може бути до 100 відтінків кольору).


Бажано побачити ці картини на власні очі, бо жодна світлина не здатна передати цю красу!


Експозиція відкрита до 10  серпня. Запрошуємо до читального залу бібліотеки №5.


Детальніша інформація на сайті бібліотеки:

http://surl.li/qvyyjx



1695Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ольга 1 серпня 09:46
0
Дякую колективу бібліотеки # 5м.Кропивницький за пропагування моєї творчості.Мені дуже приємно,що мої картини подобаються не тільки мені,а й відвідувачам бібліотеки.Особливо діткам...Дякую за за підтримку!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: