Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 19 червня, 13:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/06/19/ditinstvo-kraina-knizhkovih-zabav-ta-rozvag.htm
культура, 19 червня, 13:14

Дитинство – країна книжкових забав та розваг


Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладаємо, залежить не тільки майбутнє наших дітей, а й майбутнє країни.


Сьогодні для маленьких користувачів бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному» бібліотекарі підготували мікс розваг «Дитинство – країна книжкових забав та розваг». Дітей протягом дня очікувала цікава розважальна програма: слайдова презентація «У світі казки чарівної», літературні змагання «Хто читає, той відгадає», вікторина цікавих фактів «Можливо, ви цього не знали». Бажаючі могли власноруч виготовити симпатичні книжкові закладки, витягнути записку з передбаченням та взяти участь у безпрограшній лотереї.


Також було відкрито «майстерню флікерів», де діти із задоволенням виготовляли  нескладні й приємні оку світловідбивачі. Таким чином ми ще раз наголосили на проблемі видимості пішоходів у темний час доби, щоб знизити ризики скоєння дорожньо-транспортних пригод.Усі матеріали для виготовлення світловідбивних елементів надає ГО Агенція сталого розвитку "Хмарочос".


День у бібліотеці був веселим та яскравим. Він приніс багато позитивних емоцій нашим маленьким жителям мікрорайону. Хоча зараз найулюбленіша пора усіх школярів – літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само як і бібліотека. Отож, чекаємо на вас!


1244Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: