Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека філія №12
Дата: 29 травня, 14:52
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/05/29/fliker-naimodnishii-rjativnii-aksesuar.htm
культура, 29 травня, 14:52

Флікер - наймодніший рятівний аксесуар

Бібліотека філія №12


Після масштабних ракетних обстрілів енергетичної інфраструктури і вимушених обмежень використання електрики, у тому числі зменшення вуличного освітлення, кількість смертельних ДТП за участі пішоходів збільшилася.  


Однією з найпоширеніших причин ДТП із фатальними наслідками є низька видимість пішоходів у темряві. Проте є дієві заходи, які може вжити кожен для забезпечення власної безпеки – бути особливо уважними та використовувати світловідбивальні елементи. Незабаром літні канікули. Тому працівники бібліотеки-філії для дітей №12 МЦБС міста Кропивницького запросили  своїх користувачів, учнів ліцею «Вікторія-П», на майстер-клас з виготовлення флікерів. Кожний зміг  створити  для себе яскравий рятівний аксесуар, який допоможе  безпечно пересуватися та бути видимим на дорозі.


Захід був проведений в межах проєкту «Громадський хаб "Амбасадори безпеки" ГО "Агенція сталого розвитку "Хмарочос" за підтримки Проєкту стабілізації поліцейської діяльності (PSP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади. #АмбасадориБезпеки


2570Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: