Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 13 травня, 12:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/05/13/schasliva-rodina-dusha-ukraini.htm
культура, 13 травня, 12:42

Щаслива родина – душа України

   

День матері та День сім’ї – свята найбільш зворушливі для кожного серця, тому що кожен з нас з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ своєї мами. Мами, яка завжди зрозуміє, пробачить, завжди приголубить і буде щиро любити свою дитину. Але щасливі діти ростуть тільки в дружній сім’ї! Від рівня культури та благополуччя сім’ї залежить культура та майбутнє нації.


З нагоди цих свят у нашій книгозбірні №8, що на «Шкільному», пройшла  зворушлива, хвилююча та цікава майстерня доброго настрою «Щаслива родина – душа України».


У читальній залі була оформлена виставка-діалог « Правила сімейного життя»,знайомлячись з якою користувачі могли віднайти для себе багато цікавої літератури педагогічного та психологічного спрямування.Також бажаючі переглянули підготовлену презентацію «З День Матері! З День сім’ї!» у кінці якої було додану мудру притчу, яку варто прочитати всім, хто хоче жити в мирі й злагоді.

 

На абонементі працівники бібліотеки організували фотозону «FAMILY», де можна було відчути атмосферу свята та зробити незвичайне фото на згадку.


Найменші читайлики  мали змогу виготовити 2D листівки для мам та бабусь. Вони так натхненно працювали над своїми композиціями, аж поки на білому папері не «розцвіли» найкращі квіти для найулюбленіших на найрідніших.


Отже, сім’я, мати і дитина – це ми всі – це Україна. 


2047Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: