Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека філія №12
Дата: 10 травня, 12:55
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/05/10/sluhaemo-chitaemo-divimos-tsikavi-fakti-pro-evropu.htm
культура, 10 травня, 12:55

Слухаємо! Читаємо! Дивимось!: цікаві факти про Європу

Бібліотека філія №12


Сьогодні у  бібліотеці-філії  для дітей №12 МЦБС міста Кропивницького проходить  захід -  Євро-асорті  «Слухаємо! Читаємо! Дивимось!: цікаві факти про Європу».  


Він представлений різноманітними локаціями  пізнавально-розважального характеру та має на меті ознайомити читачів з європейськими країнами, їх культурним надбанням, цінностями та традиціями. Відвідувачі, що завітають цього дня у книгозбірню, можуть долучитися до різноманітних заходів, щоб більше дізнатися про Європу. Кожен може вибрати собі  щось до душі: переглянути відео «Цікаві факти про Європу»,  познайомитися з матеріалами  викладки «Книжкові мости в Європу»,  стати детективом у грі  «Грошові одиниці». У більшості відвідувачів нагадування про європейські країни сформувало беззаперечно бажання подорожей. Європа для України означає багато, бо наша країна прагне стати повноцінною європейською державою. Це свято нам вкотре  нагадує, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас.


1895Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: