Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 8 травня, 11:09
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/05/08/evropa-ednist-v-rozmaitti.htm
культура, 8 травня, 11:09

Європа: єдність в розмаїтті


День мандрів «Європейська веремія» пройшов у центральній міській бібліотеці ім. Володимира Панченка з нагоди Дня Європи. 


Прагнення будувати своє майбутнє у колі країн об`єднаної Європи визначило європейський вибір України. Працівники бібліотеки запропонували користувачам ознайомитися з широким спектром інформаційних матеріалів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції нашої країни, а також заохотили взяти участь у різноманітних заходах: віртуальних мандрівках європейськими країнами, вікторині «Європейський феєрверк», презентації виставки-подорожі «Літературними меридіанами Європи», яка об`єднала авторів книг або описані ними події за географічною ознакою.


У імпровізованому бібліокафе усі охочі здійснили книжкову прогулянку історичними місцями, галереями, музеями, водограями, площами, вуличками і крамничками Парижу, Венеції, Данії, Лондону, Амстердаму, Риму. Разом пригадали імена письменників, твори яких переносять нас в унікальну атмосферу тієї чи іншої країни. Додало гарного настрою і оптимізму «Літературне гадання», яке передбачило його учасникам плани майбутніх туристичних подорожей.


1459Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: