Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Центральна міська бібліотека для дітей
Дата: 19 квітня, 10:36
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/04/19/juni-kropivnichanki-mandrujut-evropoju.htm
культура, 19 квітня, 10:36

Юні кропивничанки мандрують Європою

Центральна міська бібліотека для дітей


Дівчата з клубу «Наталка», який діє при Центральній міській бібліотеці для дітей, вирушили в заочну подорож «Вивчай Європу – змінюй Україну».  


Книжкова експозиція «Європа – спільний дім» - їм в допомогу. Увагу юнок привернуло рідкісне видання з фонду книгозбірні -світовий бестселер«Європа: Історія».Дівчата гортаючи видання, в якому майже  півтори тисячі сторінок, знайомилися з  історією створення єдиного добровільного Союзу європейських країн. Надзвичайна ерудиція та почуття гумору автора Нормана Дейвісаперетворили сухі історичні постаті на живих людей, разом із якими читачі переживають буремні події європейського минулого. Це спонукало наталківців поглиблювати  свої знання про Європу та читати художню літературу про життя своїх європейських підлітків.


Досліджувати європейські правила життядівчатамдопомагали матеріали від Представництва Європейського Союзу.Отримані знання дали змогу юнкам вправно заповнили Паспорт до Європейського  Союзу, наклеївши в нього стікери-відповіді на всі запитання.


Сплеск спогадів таемоційвикликавсторітеллінг від учасниць заходу «Така далека і близька Європа». Єва, Маргарита та Софія розповіли про свої поїздки в Італію, Францію та Швецію.Цікаві історії супроводжувалися показомсвітлин та кумедних сувенірів, привезених з цих країн.


Підсумували захід наталківці словами «Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас». 

    

1012Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: