Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 12 квітня, 16:49
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/04/12/ridnoi-movi-chista-krinitsja.htm
культура, 12 квітня, 16:49

Рідної мови чиста криниця


Мова – це той інструмент, який єднає народ в єдине ціле. Це великий скарб, який треба берегти,шануватиі розумно збагачувати. 


Сьогодні  у бібліотеці – філії №8, що на «Шкільному» пройшов мовнийвернісаж«Рідної мови чиста криниця». Мета заходу привити любов до рідної мови, звернути увагу на те, що немає в житті нічого найдорожчого за рідне слово.


Відвідувачі могли познайомитися з літературою на книжковій виставці «Бринить – співає наша мова…», що розгорнута у читальній залі.


Працівники бібліотекизавітали  до учнівчетвертого класу загальноосвітнього навчального  закладу І-ІІІ ступенів №16, щоб разом цікаво та змістовно провести час.


Мовознавча мандрівка «В океані рідної мови» познайомила  дітвору з цікавими фактами про мову, учні жваво та весело брали участь у вікторинах та конкурсах. Бібліотекарі намагалися викликати у школярів бажання вивчати рідну мову,милуватися її красою.


Майстер-клас «Патріотичні браслети»,з атласних стрічок,допоміг формувати в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу та України.


Сподіваємося, що юні громадяни нашої країни будуть вболівати за рідне слово, адже воно того варте, бо це мова нашої країни!


1185Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: