Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 10 квітня, 22:07
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/04/10/tvorcha-zustrich-z-vasilem-bondarem.htm
культура, 10 квітня, 22:07

Творча зустріч з Василем Бондарем


Доброю традицією центральної міської бібліотеки імені Володимира Панченка є проведення творчих зустрічей з літераторами. Тож сьогодні читачі бібліотеки, освітяни та учні старших класів навчальних закладів міста мали чудову нагоду поспілкуватися з відомим прозаїком, майстром художнього слова, людиною невичерпної енергії і неперевершеного таланту Василем Бондарем.


Твори письменника, які виходили у різні часи, завжди були справжніми літературними подіями. Не стала виключенням і нова збірка автора «Пекельні гонитви», яка і була презентована аудиторії. У збірці зібрано чотири повісті: «Повний кавалер», «Гонитва», «Волинка» та «Це ми, отАмани», а також окремі листи Олександра Сизоненка.


Автор зачитав уривок з повісті «Повний кавалер», чим викликав у учасників заходу певні емоційні співпереживання, а почуте змусило замислитися про трагізм людського буття у тоталітарній державі. Аудиторія жваво реагувала на розповідь автора про долю людини, якій випали часи важких випробувань під час нелюдського тоталітарного режиму, охочеставила письменнику питання.


Працівники бібліотеки і учасники творчого кола подякували Василю Бондарю за щире і правдиве слово та надану можливість познайомитися з його новими літературними надбаннями. Зичимо автору творчої енергії, потоку натхнення, невичерпних сил для творчості та вдячних читачів.


955Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: