Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека 21
Дата: 2 квітня, 13:46
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/04/02/dzhudi-mudi-hto-vona-i-chomu-pro-nei-ljubljat-chitati-diti-.htm
культура, 2 квітня, 13:46

Джуді Муді – хто вона і чому про неї люблять читати діти?

Бібліотека 21


Коли нас, бібліотекарів, запитують батьки: «А яку книжку порекомендуєте для читання молодшому школярику?» ми часто пропонуємо: «Візьміть про Джуді Муді». То хто ж вона, ця загадкова Джуді, про яку так люблять читати сучасні школярики. Джуді – головна героїня серії книг американської письменниці Меган МакДональд.  Нині вийшло вже 20 книжок серії. І серед наших читачів є багато таких, які  прочитали всі ці книги.


Для таких  суперзнавців книг Меган МакДональд  в бібліотеці для дітей №21м.Кропивницького  і був організований квест «Книжкова круговерть з Джуді Муді». «Проходити» квест можна було, як самостійно так і командою. Учасників чекали неймовірні пригоди з кумедною дівчинкою, у якої частенько змінюється настрій. Вона з друзями потрапляє у різноманітні пригоди, кумедні ситуації. Та цього разу вона загубилася. Тож  учасники вирушили на її пошуки. Щоб відшукати улюблену героїню книг вони «оперували» огірок, вивчали географічні пояси, розв’язували математичні вправи і задачки на логіку. Навіть здійснили подорож навколо світу. Щоправда подорож була віртуальною.   Саме завдяки начитаності, кмітливості, гумору  наших активних читачів вони  змогли  відшукати Джуді . Вірніше останню книжку із серії про Джуді Муді. Тепер вирішуємо, хто перший прочитає, адже переможців кілька. А що скаже про це Джуді?


1103Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: