Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібілотека-філія №12
Дата: 28 березня, 10:23
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/03/28/zavisa-pidnimaetsja-diistvo-pochinaetsja-.htm
культура, 28 березня, 10:23

Завіса піднімається – дійство починається!

Бібілотека-філія №12


П’єса, сюжет, герой, комедія, трагедія, драма, жанр... за кожним із цих і багатьох інших театральних слів — стоїть живий театр, який ми так любимо і таємницю якого намагаємося розгадати.  


Театральна абетка «Завіса піднімається – дійство починається!», яка відбулася сьогодні, в Міжнародний день театру в рамках Всеукраїнського тижня читання у бібліотеці-філії №12  МЦБС м. Кропивницького,  змогла наблизити користувачів  до цієї розгадки, а можливо, просто «закохала» в досі незнані речі і явища в мистецтві.

   

Бібліотекарі постаралися звернути увагу на вивчення основних понять, пов’язаних з театральним мистецтвом,  виховання естетичних почуттів та  формування необхідної театральної поведінки у театральних  закладах.

   

Під час заходу діти дізналися, як поводити себе в театрі та в чому полягає робота актора та режисера, переглянули книги, які є в книгозбірні з даної тематики. Зрозуміли, що не лише в казках, а й в житті винагороди отримують герої за людські чесноти і віру в перемогу добра над злом.


372Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: