Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Центральна міська бібліотека для дітей
Дата: 28 березня, 10:26
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/03/28/knizhkove-randevu-dorogotsinni-avtografi-.htm
культура, 28 березня, 10:26

Книжкове рандеву «Дорогоцінні автографи»

Центральна міська бібліотека для дітей


Книга з автографом автора – це ціла історія,  подарунок і пам’ять одночасно. Кожна книга має свою долю,  напис на книзі робить її унікальною.


Колекція таких книг у фонді Центральної міської бібліотеки для дітей налічує більше 200 екземплярів, проте саме автографи авторів надають їм подвійну цінність.


Сьогодні, протягом дня,  наші читачі знайомилися з цими книжковими скарбами. Більшість із них подаровані самими авторами після зустрічей з читачами та презентацій.


В просторі бібліотеки вони  були представлені на різних локаціях. В інформаційній зоні «Літературна Кіровоградщина» читачі знайомилися з письменниками нашого краю. В залі інтелектуального розвитку малечі прийшли до вподоби розмальовки за книгами Антоніни Царук та Олени Надутенко. 


З особливим трепетом брали читачі до рук книги Олени Мокренчук, які тільки вчора, на відкритті Всеукраїнського тижня  дитячого читання, були подаровані бібліотеці. Душевні підписи автора та військових ЗСУ зворушували читачів: «Любіть Україну! Ми зберегли її для вас».


398Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: