Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 26 березня, 16:55
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/03/26/kniga-ednae.htm
культура, 26 березня, 16:55

Книга єднає


26 березня стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання «Читацька родина єднається заради вільної країни». 


В бібліотеці - філії №15 відкриття тижня розпочалося з дня інформації «Читай сучасне, корисне, пізнавальне».Вчитальному залібув проведений прес-репортаж «Про цікаве і пізнавальне у газетах та журналах». Виставка «Допитливим чомучкам» познайомила присутніх з універсальними та галузевими енциклопедіями та довідниками, виданнями із серій «Світ навколо нас», «Я пізнаю світ».


Під час квест-знайомства «Книжкове ППО» читачі одержали інформацію про сучасних українських письменників, які пишуть для дітей художні твори. Відповідали на питання вікторини, доповнювали українські прислів’я про книгу, брали участь у майстер-класі з виготовлення книжкових закладок.

 

На абонементі юних користувачів зацікавила виставка  літератури «Кіт Інжир запрошує», з книг якої можна знайти відповіді на будь-які питання та поринути у дивовижний, невичерпний, чарівний світ літератури яка знає Все. Виставка містить в собі книги із порадами поведінки у різних надзвичайних  ситуаціях, також тут можна знайти видання про різні  цікаві історичні події, а щекнига надихає на гарні вчинки, добрі справи.Книга навчає,  книга виховує людяність, повагу, милосердя, мужність і відданість, любов до ближнього, а ще – до рідного краю, Батьківщини, рідного слова. Але, насамперед, хороша художня книга вчить бути ЛЮДИНОЮ!


119Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: